Om små 14 dage skydes Verdensmesterskaberne i Håndbold i gang i Tunesien.

Mange mener at Danmark aldrig har haft større chance end denne gang for at vinde et Verdensmesterskab. NordicBet* tror på danskerne og giver Danmark bedste odds af alle for at vinde VM – nemlig 5,30.

Frankrig med 5,40 og Kroatien med odds 5,50 er andre favoritter. Rusland er til odds 7,50, vores svenske naboer til odds 8 og endelig Spanien til odds 9. Tyskland med odds 16 og Slovenien samt Serbien og Montenegro begge med odds 18 er blandt de yderste outsidere.

Danmark deltager i Gruppe A sammen med Frankrig, Grækenland, Angola, Canada og værtsnationen Tunesien. NordicBet* giver odds 2,15 på dansk puljesejr, 2,20 på fransk sejr og Tunesien belønnes som gruppevinder med 5,70 i odds. Grækerne har odds 22, mens Angola og Canada giver henholdsvis odds 200 og 400 for en sensationel gruppesejr.

Se alle odds på NordicBets nye website www.nordicbet*.com

Det har sjældent bekommet et dansk hold særlig vel at være blandt favoritter uanset hvilken sportsgren man deltager i. Kan håndbold drengene sætte sig ud over dette og leve op til favoritværdigheden og i det mindste vinde metal af en eller anden slags?

100 kr. satset på Danmark kan altså give mere end 5 gange pengene tilbage hvis Danmark står øverst på sejrsskamlen i Tunesien efter finalen i VM i herre håndbold. Kan drengene gøre det?