Sponsoreret indhold fra NordicBet

NordicBet oplever stigende interesse for at spille på hvilke ord, Dronningen nævner i sin nytårstale. I år omfatter spilmulighederne ”Mopper”, ”Donald Trump” og selvfølgelig ”Søens Folk”.

Dronningens nytårstale har udviklet sig til lidt af en nyklassiker blandt spilobjekterne hos NordicBet. Interessen for at spille på nytårstalen har nemlig været støt stigende, siden bookmakeren introducerede muligheden for at spille på talen.

Og i år er ingen undtagelse. Der er mulighed for at spille på, at H.K.H. Dronning Margrethe nævner alt fra Linse Kesslers afdøde mor ”Mopper” til mere realistiske bud som ”nytårsønsker”. Naturligvis med store afvigelser i oddset. Førstnævnte kan spilles til odds 40, mens sidstnævnte står i odds 1,16. Og så er der klassikeren ”Søens Folk” til odds 11.

””Søens Folk” er traditionelt et af de udsagn, vi får flest indskud på, men vi har endnu ikke udbetalt gevinst på det. Og faktisk beror det hele på lidt af en misforståelse, for Dronningen har aldrig brugt lige præcis den vending i sine taler. Men en gang skal vel være den første”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Vi har oplevet en stigende interesse for at spille på nytårstalen, og sidste år slog det alle rekorder. Vi ser også en hel del indskud på de mere fjollede bud. I år er det eksempelvis muligt at spille på ord som ”Gulddreng” og ”Mopper”, hvis man synes, man mangler lidt ekstra spænding under talen. Og man kan jo aldrig vide, hvad Hendes Kongelige Højhed finder på at sige”, siger Thomas Holm.  

Nævner H.K.H. Dronning Margrethe ordet/vendingen i sin nytårstale?

Danmark                     1,02

Nytårsønsker              1,16

Terror                          1,40

Prins Henrik                1,85

Danskhed                    3,50

Putin                            4,00

Kontanthjælpsloft        4,00

Indvandrere                 4,00

Grænsekontrol            5,50

Kronprins Frederik      7,25

Leonard Cohen           8,00

Donald Trump             8,50

Brexit                           9,50

Topskat                       12

Middelhavet                40

Selfie                           40

Pokemon                    40

Mopper                        40

Gulddreng                   40

Nicklas Bendtner        75

Find flere spilmuligheder på www.nordicbet.dk under Specielle Markeder – Danske Specials