Tirsdag og onsdag spilles de første kampe i 1/8 finalerne i dette års Champions League. Lodtrækningen har medført, at der er uhørt mange store opgør inden for få dage. Kampe som Real Madrid mod Juventus, Barcelona mod Chelsea eller Manchester United mod Milan kunne alle have været potentiale finaler.

Set med danske øjne samler interessen sig mest om kampene Real Madrid mod Juventus og Manchester United mod Milan. Thomas Gravesen og Jon Dahl Tomasson skal dog ikke regne med let spil mod henholdsvis Juventus og Manchester United, som begge er blandt de endelige favoritter.

Sportingbet giver hele odds 3,60 på sejr til Juventus ude mod Real Madrid. Det er ikke hver dag, man tilbydes så høje odds på italienerne, og med tanke på Real Madrids nederlag på 0-2 hjemme mod Athletic Bilbao, må det siges at være et indbydende odds. Hvis hjemmeholdet skal vinde kampen, kan de i hvert fald ikke tillade modstanderne så mange chancer, som deres forsvar har givet væk i den sidste måneds tid. Specielt ikke når modstanderen er Juventus. Sejr til Thomas Gravesen og co. belønnes med odds 2,05.

Sportingbet er klar med odds på samtlige otte kampe. Til hver kamp udbyder Sportingbet hele 19 forskellige væddemål, og selvfølgelig er det også muligt at spille på den endelige vinder af årets Champions League turnering.