Onsdag skal Danmark forsøge at gentage sejren fra forleden over Kasakstan. Modstanderen denne gang er dog af en helt anden kaliber. Topholdet fra gruppe 2 Ukraine venter i Kiev og Danmark er næsten tvunget til at satse på sejren, da der er fem point op til førstepladsen i gruppen.

Sportingbet er klar med odds på kampen og tilbyder med odds 3,40 et af markedets højeste odds på sejr til Danmark. Til sammenligning betaler Dansk Tipstjeneste 2,80.

Der er ingen tvivl om, at der venter danskerne en svær opgave, men med Andrej Shevtjenko ude hos Ukraine, er opgaven måske ikke helt så umulig.

For sejr til hjemmeholdet giver Sportingbet odds 2,00. Vinder Ukraine med mindst to mål stiger oddset til hele 3,75. Går man efter de lidt højere odds, betaler Sportingbet 17 gange pengene igen for en sejr på 3-0 til Ukraine.

Af andre spændende spil på kampen kan det nævnes, at Sportingbet giver odds 7,50 på dansk sejr efter uafgjort ved pausen eller hvad med flotte odds 15,00 for en sejr på 2-0 til Danmark.

Der spilles to andre kampe i gruppe 2 onsdag. Europamestrene og den nuværende to’er i gruppen Grækenland møder hjemme Albanien, mens Georgien hjemme møder Tyrkiet. Oddsene på onsdagens kampe i Gruppe 2 kan ses her:

Ukraine – Danmark, 2,00-3,10-3,40
Grækenland – Albanien, 1,17-5,50-13,00
Georgien – Tyrkiet, 4,33-3,25-1,73

Sportingbet har selvfølgelig en masse forskellige væddemål på alle onsdagens VM-kvalifikationskampe, som kan ses på Sportingbet.com.