Lørdag aften spiller det danske landshold mod Tyrkiet i Istanbul. Hvis Danmark skal gøre sig nogle forhåbninger om at slutte på andenpladsen efter den sandsynlige vinder Ukraine, kræver det sejr. Det ligner på forhånd en svær opgave, men til dansk fordel kan nævnes, at Tyrkiet mangler flere nøglespillere samt naturligvis den øgede optimisme på det danske landshold efter den imponerende 4-1 sejr over England i sidste måned.

Sportingbet er selvfølgelig klar med odds på kampen og tilbyder med odds 3,20 et af markedets højeste odds på dansk sejr. Til sammenligning er oddset hos Dansk Tipstjeneste 2,75. Vinder Tyrkiet kampen og dermed sætter en stopper for de danske VM-drømme, giver Sportingbet odds 2,20.

Går man efter de lidt højere odds, giver Sportingbet hele 23 gange pengene igen for en dansk sejr på 1-0 med Jon Dahl Tomasson som matchvinder. Stuttgart-spilleren har tidligere vist sig som dansk redningsmand, så det ligner bestemt et godt væddemål. Vinder Tyrkiet kampen med 1-0 med topscoreren Fatih Tekke som målscorer, giver Sportingbet odds 17,00.

Sportingbet tilbyder selvfølgelig også spil på kampens første målscorer. Her kunne Dennis Rommedahl være et godt bud. Efter en længere spillekrise ser Danmarks hurtigste igen ud til at have fundet sin tidligere form. Rommedahl har efter sin gode præstation i landskampen mod England fortsat den gode form i Charlton. Sportingbet giver odds 12,00 på fløjspilleren som første målscorer. Et alternativ kunne være Claus Jensen fra Fulham til 17 gange pengene.

Nedenstående er et lille udsnit af Sportingbet’s odds på Tyrkiet mod Danmark.

Tyrkiet-Danmark
2,20-3,20-3,30

Første målscorer
Fatih Tekke, Tyrkiet, odds 5,00
Søren Larsen, Danmark, 7,50.
Thomas Gravesen, Danmark, 23,00.

Halvleg/Fuldtid
Uafgjort/Danmark, odds 7,00
Danmark/Uafgjort, 15,00

Tyrkiet vinder med mindst 2 mål: odds 4,50

Sportingbet har selvfølgelig odds på alle lørdagens VM-kvalifikationskampe, som alle kan ses på Sportingbet.com.