Den nuværende træner for FC Nordsjælland Johnny Petersen er indtil videre en stor succes for klubben. Senest vandt klubben fra Farum i weekenden med 3-1 over AGF, hvilket sendte FC Nordsjælland op på en øjeblikkelig femteplads i SAS-ligaen.

På trods af Johnny Petersens fremragende arbejde i klubben, tyder meldingerne fra klubejer Allan K. Pedersen alligevel på, at FC Nordsjælland ikke har tænkt sig at forlænge arbejdet med den nuværende træner.

I medierne har der allerede været nævnt adskillige emner som ny træner for FC Nordsjælland, og Sportingbet er selvfølgelig på banen med vores bud på, hvem der bestrider trænerjobbet hos nordsjællænderne fra den 1. august.

Ikke overraskende er nuværende assistenttræner Morten Wieghorst favorit til at efterfølge Johnny Petersen. Gennem sin lange karriere har han en masse erfaring at tilbyde, og derudover er han et kendt navn i den danske fodboldverden, hvilket ser ud til at have stor betydning for Allan K. Pedersen. Er Wieghorst kommende træner i FC Nordsjælland, giver Sportingbet odds 1,30.

Kigger man lidt på de andre kandidater, som medierne har beskæftiget sig med, er der måske en lille overraskelse. Den tidligere Liverpool-spiller Jan Mølby er nemlig også blevet sat i forbindelse med klubben. Allan K. Pedersen har tidligere udtalt, at det er vigtigt, at træneren er et ”brand” og dermed en sikkerhed for yderligere omtale til klubben. Sportingbet giver hele odds 23,00 på den ikke usandsynlige mulighed, at Jan Mølby ender som træner for FC Nordsjælland.

Helt udelukke at den nuværende succes-træner Johnny Petersen fortsætter i klubben, skal man dog ikke. Som træneren selv tidligere har udtalt, lader han resultaterne tale. Som det går i øjeblikket, kan det derfor blive svært for klubben at se bort fra FC Nordsjællands gode resultater under Johnny Petersen. Fortsætter han i klubben efter sommerferien, giver Sportingbet odds 3,00.

Se samtlige odds på FC Nordsjællands træner pr. 1. august her:

Morten Wieghorst, odds 1,30
Johnny Petersen, 3,00
Jacob Friis-Hansen, 4,00
Poul Hansen, 8,00
Andre, 13,00
Henrik Larsen, 21,00
Jan Mølby, 23,00
Peter Rudbæk, 31,00
Allan Simonsen, 34,00