Efter at være kommet bagud 0-2 i første halvleg, var der ikke mange, der regnede med, at Manchester United alligevel ville vinde med tre mål over Tottenham. Der var derfor også kæmpe gevinster at hente hos BETFAIR* lørdag aften.

Det lignede således længe en overraskende udesejr til Tottenham, men med en lille halvtime tilbage af opgøret tog Sir Alex Fergusons tropper virkelig fat. Med to mål af Rooney og Ronaldo og et enkelt af Berbatov blev det truende nederlag vendt til en tre-måls sejr på hele 5-2.

Et resultat der virkelig belønnede de målglade spillere, der således fik deres penge hele 200 gange igen, hvis de havde spillet på 7 mål eller derover hos BETFAIR*.

Inden Manchester United påbegyndte deres storstilede comeback, gav en Tottenham sejr blot odds 1.47 hos BETFAIR*, mens De Røde Djævle blev handlet til imponerende odds 8.2.

Der var dermed rigtig gode penge at hente for de BETFAIR* kunder, der inden kampen havde forudset den sløve start af hjemmeholdet. De kunne blandt andet få pengene 34 gange igen, hvis de havde troet, at Tottenham ville føre ved pausen, men alligevel tabe til sidst.