Onsdag aften møder Danmark på hjemmebane Tyrkiet i en kamp om førstepladsen i VM-kvalifikationsgruppe 2. Efter 2-0 sejren ude over Albanien venter der her Danmark en helt anderledes modstander. Tyrkiet vandt lørdag hjemme med 4-0 over Kasakhstan uden de store problemer. Efter VM-bronzen i 2002 har holdet dog gennemført et generationsskifte, hvilket naturligvis har gjort, at Tyrkiet ikke har samme klasse som tidligere. Blandt andet formåede tyrkerne ikke at kvalificere sig til EM-slutrunden i Portugal, hvor de overraskende for de fleste, måtte vige pladsen til Letland.

Sportingbet er klar med odds på kampen. Der gives odds 2,40 på, at Tyrkiet ikke scorer mod danskerne. Bestemt ikke usandsynligt, da kampen på forhånd tegner jævnbyrdig og sandsynligvis også målfattig. Går Danmark fra banen uden at have scoret, er oddset 3,60.

Tror man på dansk sejr, har Sportingbet et af markedets højeste odds. Vinder Danmark betales odds 1,90. Er Danmark i stand til at vinde kampen med mindst to mål, giver Sportingbet gode odds 3,40.

Gentager Martin Jørgensen bedriften fra kampen mod Albanien og scorer kampens første mål, betaler Sportingbet 8,5 gange pengene igen. Scorer Thomas Gravesen først, er oddset 15,00.

Ligesom i Danmarks kamp mod Albanien har Sportingbet følgende tilbud til kunderne. Hvis man spiller på kampens første målscorer, og vedkommende ikke scorer første mål, men derimod scorer senere i kampen, tilbagebetaler Sportingbet indsatsen på væddemålet.

Sportingbet har selvfølgelig også odds på onsdagens øvrige VM-kvalifikationskampe. De kan alle ses på Sportingbet.com.