Når et tip til odds 11 går hjem, skaber det naturligvis ravage i en konkurrence som OddsXpert. Således også i uge 50 hvor Ungarns overraskende 21-21-kamp mod Spanien ved håndbold-VM indgik som markant led i konkurrence-vinderens kupon.

"Speedy Gonzales" havde dog også andre saftige odds i ærmet - herunder odds 4,5 for Portos udesejr over Atlético Madrid. I alt fik han 19,4 point, klart flere end forfølgerne.

Førstepladsen belønnes med 700 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet (konkurrencens sponsor).

På andenpladsen, med 17,5 point, kom moon.dk der belønnes med 300 kr.

Vinderne kontaktes af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.