Barack Obama der i weekenden gjorde rent bord ved at vinde alle 5 primærvalg i delstaterne Nebraska, Louisiana, Washington, Virgin Islands samt i Main er Ladbrokes nye favorit til at blive USA’s næste præsident. Han giver lige nu odds 2 gange pengene igen.

Den Republikanske præsidentkandidatfavorit, John McCain giver odds 2,50, mens Hillary Clinton nu giver pengene hele odds 4,33 igen.

Før sidste uges ”Super Tuesday” var Hillary Clinton ellers stadigvæk Ladbrokes’ favorit til at blive USA’s næste præsident til odds 2,62.

I det der har udviklet sig til historiens tætteste opgør mellem demokratiske præsidentkandidater, var Clinton stadig favorit inden weekendens primærvalg.

Men rollerne er nu blevet byttet om, sådan at Barak Obama er helt nede på odds 1.36, mens Hillary Clinton giver pengene odds 2.87 igen.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler "Vi kan se at spillernes tillid til Hillary Clinton er faldet drastisk. Barrack Obamas nuværende sejrstime, kulminerende med weekendens 5 primærvalgsejre, gør at flere og flere penge nu bliver satset på den farvede Illinois senator. Præsidentembedet ligner efterhånden et rent opgør mellem Barrack Obama og John McCain"

Interessen for spil på hvem der bliver USA’s næste præsident slår alle rekorder. Indtil videre er der blevet spillet for hele 110 millioner kroner på det amerikanske præsidentvalg. Det er en fordobling af den hidtidige omsætningsrekord på en politisk begivenhed, som var det franske præsidentvalg i 2007.

"Der er ingen tvivl om at den store mediebevågenhed, specielt på det demokratiske kandidatopgør, har haft en kraftigt smittende effekt på interessen for spil på præsidentvalget. At der allerede er blevet spillet for over 110 millioner kroner på det amerikanske præsidentvalg er uden sidestykke i spilleindustriens historie" afslutter Funch.

Aktuelle odds

Hvem vinder det amerikanske præsidentvalg?
Barack Obama 2.00
John McCain 2.50
Hillary Clinton 4.33
Michael Bloomberg 21.00
Mike Huckabee 34.00
Wayne Root 67.00
Ron Paul 151.00

Demokraternas kandidat?
Barack Obama 1.36
Hillary Clinton 2.87

Noter at spil på Republikanernes kandidat midlertidigt er lukket.

Find oddsene på www.Ladbrokes.com under "Politik"