Sponsoreret indhold fra NordicBet

Krisen i OB er så dyb, at det ikke vil ændre det store at skifte ud på trænerposten. Rutinerede Ove Pedersen er på en næsten umulig mission, lyder vurderingen fra NordicBet*.

Samme spillere, samme problemer, samme resultat. OB forsøger med fyringen af Troels Bech at sætte en prop i flasken med endeløse pointtab og en placering under nedrykningsstregen i Superligaen. Men selv om afløseren, den snu Ove Pedersen, er kendt for at spille mere defensivt og resultatorienteret, bliver det vanskeligt at sikre OB endnu en sæson i landets bedste række. Dertil er både de sportslige og organisatoriske mislyde for alvorlige, vurderer bookmakeren NordicBet*.
Sammen med Silkeborg er traditionsklubben på Fyn således stadig favorit til at rykke ned.

"OB er på papiret ikke bedre end de andre bundhold. En af de helt store udfordringer for Ove Pedersen bliver at få integreret holdets to største profiler, Rasmus Falk og Emil Larsen, i en mere defensiv tilgang. Det, tror vi, kan blive svært," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Ove Pedersen har tidligere præsteret gode resultater i klubber som FC Midtjylland, Esbjerg, AGF og senest FC Vestsjælland, men OB har fået den dårligste Superligastart i 17 år, så der skal noget mere end et frisk pust på sidelinjen til at vende den synkende fynske skude.

"Med ansættelsen af Ove Pedersen har OB-ledelsen erkendt, at denne sæson kun handler om én eneste ting, nemlig overlevelse i Superligaen. Han er jo landskendt for at satse benhårdt på en stram organisation og dødbolde, og stilen både på og uden for banen ligger så langt fra Troels Bechs, at der sagtens kan komme en chok-effekt i spillertruppen. Men vi tvivler stærkt på, at den bliver lang nok," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Hvilke hold rykker ned fra Superligaen?

Nordicbet* odds
Silkeborg 1,28
OB 2,85
FC Vestsjælland 3,70
Sønderjyske 3,80
Hobro 4,40
Esbjerg 5,75
Randers 13,00
AaB 20,00
FC Nordsjælland 30,00
Brøndby 40,00
FC Midtjylland 200
FC København 200

Find spillet på NordicBet* under Odds - Fodbold - Danmark - Sæsonspil