Sponsoreret indhold fra NordicBet

Den fynske traditionsklub har kun fået en enkelt sejr i otte kampe og får svært ved at overleve i Superligaen. Sådan lyder vurderingen fra bookmakeren NordicBet*.

Trods store ambitioner er OB endt i bunden af Superligaen de seneste tre sæsoner. I år ser det ud til at blive endnu værre for de stolte fynboer, der en fjerdedel inde i sæsonen er placeret under nedrykningsstregen. Der bliver de liggende, hvis man skal tro bookmakeren NordicBet*, der er nede i odds 2,85 på en OB-nedrykning. Bookmakeren hæfter sig især ved, at fynboerne er begyndt at agere som en bundklub både på og uden for banen.

"OB er i dag milevidt fra den storklub, som i 2011 vandt sølv i Superligaen og spillede kvalifikation til Champions League. Nu hentes der hovedsageligt unge talenter fra lavere rækker, og ambitionerne går udelukkende på overlevelse i landets bedste række," siger NordicBets oddsætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"En kommende nedrykker kendetegnes ofte ved et ustabilt spilkoncept, manglende marginaler i afgørende situationer, opgivende attituder fra bærende spillere og ikke mindst manglen på målscorere. Allerede her otte kampe inde i sæsonen kan alt dette hæftes på OB, og når konkurrenterne i bunden ser ud til at hente spillere fra hylder, hvor OB ikke kan være med, så kan det blive en rigtig lang og trist sæson for det fynske flagskib."

Silkeborg er i odds 1,25 fortsat storfavorit til at tage den ene nedrykningsplads.

Hvilke hold rykker ud af Superligaen?

Nordicbet* odds
Silkeborg 1,25
OB 2,85
FC Vestsjælland 3,40

Sønderjyske

3,40
Hobro 4,20
Esbjerg 7,50
Randers 20,00
FC Nordsjælland 24,00
AaB 40,00
Brøndby 45,00
FC København 125
FC Midtjylland 200

Find spillet på NordicBet* under Odds - Fodbold - Danmark - Sæsonspil