Tilgiv os, at vi lyder som TV-Shop: Her er værktøjet, du ikke kan undvære! Og så er det gratis og nemt at installere!

Med BetXpert Toolbar bliver din adgang til hvert enkelt område af vores site nu meget lettere. Vi har udviklet vores helt egen version af en toolbar til Internet Explorer, som kan installeres ganske enkelt, og giver dig adgang til stort set hele BetXpert med et enkelt klik. Samtidig fungerer den som enhver anden toolbar, dvs. med mulighed for Google-søgning.

BetXpert Toolbar installeres i din browser, og fungerer som en mangfoldighed af bookmarks til specifikke områder af BetXpert.com. Når du har vores Toolbar installeret i din Internet Explorer, kan du hoppe direkte til stort set ethvert område af BetXpert.

Selvom toolbaren naturligvis præsenterer sig bedst ved at blive installeret, kan vi løfte sløret for at den bl.a. indeholder:

* Alle ligaer/sportsgrene i Ekspertpanelet
* Alle områder i OddsXpert konkurrencen
* Direkte links til alle bookmakere i vores bookmaker-guide
* Vigtige områder i vores bookmaker- og poker-guide
* Alle rum i BetXpert forum
* Alle sportsgrene i vores live scores
* Stillinger og statistik for en lang række ligaer
* Søgning på Google

Hent BetXpert Toolbar på http://www.betxpert.com/toolbar hvor du også kan læse mere om bl.a. af-installation, sikkerhed mv.

Vi håber at BetXpert Toolbar er med til at gøre din brug af BetXpert lettere!

Andre browsere

Den officielle version af BetXpert Toolbar findes indtil videre kun til Internet Explorer.

Dog er der beta-versioner af toolbaren tilgængelige for Mozilla og Firefox, hvor Google-søgningen af tekniske årsager er deaktiveret. Endvidere har disse beta-versioner problemer med visning af danske tegn (æ, ø og å), men er i øvrigt funktionelle på lige fod med toolbaren til Internet Explorer.

Beta-versionerne findes også på:
http://www.betxpert.com/toolbar