Man kommer længere med sine spil hvis man ved noget om det man spiller på. Denne læresætning bør efterhånden være slået fast.

Følger man denne logik som spiller, bør man således altid være på forkant med de seneste nyheder, og det forsøger vi nu at hjælpe med:


Sig goddag til BetXpert's nye lillebror, Holdnyt.dk!


Hvis du vil have det fulde overblik over hvad der sker i sportens verden, så er http://www.holdnyt.dk stedet. Her kan du holde dig ajour med alskens sportsnyheder fra ind- og udland, med skader, karantæner og - ikke mindst - hvad der rører sig på transfermarkedet.


Holdnyt.dk har som erklæret mål om at være blandt de hurtigste og mest effektive tjenester til nyhedsovervågning på internettet. Det primære fokus er fodbold, som dækkes af langt størstedelen af de mere end 350 nyhedsmedier og officielle klub-hjemmesider der overvåges døgnet rundt på Holdnyt.dk, men også tennis, ishockey, basketball, baseball, håndbold og amerikansk fodbold dækkes med en lind strøm af nyheder 24/7.


Nyheder, nyheder, nyheder - og skader, karantæner og transfers

En del af BetXpert's brugere vil måske som udgangspunkt nikke genkendende til konceptet bag Holdnyt.dk, eftersom det i en vis udstrækning er baseret på den samme form for nyhedsovervågning som vi gennem nogle år har kørt i vores Match Center sektion her på siden.

Men lad jer ikke narre: Holdnyt.dk indeholder ikke blot forbedringer - der bydes også på flere nyskabende elementer.


I løbet af de seneste måneder har vi arbejdet på flere forbedringer af nyhedsovervågningen i vores Match Center, og i den proces endte Holdnyt.dk altså med at opstå som en selvstændig hjemmeside, som nu agerer leverandør af nyheder til BetXpert's Match Center.

Beslutningen om at lade Holdnyt.dk leve sit eget liv som hjemmeside blev truffet dels fordi de mange nye tiltag vi arbejdede med ikke fortjente blot at blive pakket væk i en sektion på BetXpert, og dels fordi vi erkendte at lignende services egentlig ikke findes på nettet.


Der findes ganske vist flere gode, seriøse forsøg på at skabe overblik over de største sportsgrene i verden, men ingen hvor man i noget nær realtid kan få det fulde overblik. Ikke bare over nyheder, men også skader, transfers mv.


Blandt de væsentligste features på Holdnyt.dk kan nævnes:

- Nyheder fra 300+ kilder fordelt på 11 sprog

- Opdatering af nyheder hvert minut - døgnet rundt

- Mulighed for at søge i nyheder

- Kategorisering af nyheder på tusindvis af hold

- Nem navigation på tværs af sportsgrene, ligaer og hold

- Dagligt opdaterede skader og karantæner

- Dagligt opdaterede transfers og rygter


For at give brugerne af Holdnyt.dk den mest behagelige besøgs-oplevelse har vi endvidere lagt os i selen rent teknisk, og vil faktisk hævde at hjemmesiden fremstår blandt de hurtigste på nettet!

Match Center som du kender det - og lidt til...

For de brugere af BetXpert som har været vant til at benytte Match Center sektionen til at holde sig ajour med aktuelle nyheder er der som sådan ikke forandret noget med lanceringen af Holdnyt.dk. Bortset fra at vi nu overvåger betydeligt flere kilder og opdaterer langt hyppigere.

Og så kan vi i øvrigt nævne at vi i skrivende stund naturligvis arbejder på at Holdnyt.dk snarest muligt kan levere informationer om skader og karantæner i relevante dele af BetXpert, bl.a. i kampanalyser, i Match Center mv.

God fornøjelse med http://www.holdnyt.dk!