Matchfixing er desværre stadig en del af professionel sport. I den anledning søger Danske Spil nu en ny medarbejder, som skal være med til at komme ulovlighederne til livs. 

Matchfixing viser af og til sit grimme ansigt i den professionelle sportsverden. Rundtomkring i verden forsøger organisationer og firmaer at komme problemet til livs. Også hos den danske statsspiludbyder Danske Spil gør man en indsats. I den forbindelse søger de nu en ny medarbejder med titlen Monitoring and Analysis Coordinator.

Vi bringer her Danske Spils jobopslag (nedenstående er kopieret fra Danske Spils jobopslag):

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst for integriteten i sporten? Har du styr på odds, analysearbejde og vil du være med til at værne om integriteten i sporten? Så har vi en spændende stilling til dig som Monitoring and Analysis Coordinator i vores integritetsteam i Sportsspil.

”I ULIS er vi et team af kompetente kolleger som på tværs af kontinenter har et brændende fokus på integritet indenfor sportsbetting. Vores hverdag er præget af varierede og spændende opgaver fra både små detektivopgaver, hvor enkelte kampe eller ligaer undersøges, til større præsentationer for vores medlemmer og samarbejdspartnere” – Brian, Monitoring and Analysis Coordinator.

Velkommen til Sportsspil i Danske Licens Spil

Vi er en del af Danske Licens Spils sportsspilafdeling, der består af 42 mere eller mindre inkarnerede sportsnørder. I afdelingens tre teams arbejder vi med odds, drift, produktudvikling og integritet for vores brands Oddset, Tips, Måljagt og Dantoto.

I integritetsteamet arbejder vi med analyse og overvågning af det globale spillemarked. Det er en opgave, som vi varetager i samarbejde med United Lotteries for Integrity In Sport (i daglig tale ”ULIS”), der er de statslige lotteriers sportsintegritetsorgan. Informationen fra ULIS’ daglige drift deles med både lotterier i hele verden og verdensomspændende idrætsorganisationer. Vores vigtigste opgave i ULIS er at opdage og analysere mistænkelige væddemålsaktiviteter, der kan sætte spørgsmålstegn ved integriteten af sport, for at sikre at udøvere, fans og spillere alle kan nyde kampen og underholdningen i spillet.  

Lidt om dig, dit ansvar og dine opgaver.

Der er rigtig mange indgange til jobbet, men vi forestiller os, at du måske allerede har erfaring med sportsspilbranchen eller analysearbejde. Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er fortrolig med at begå dig på engelsk i skrift og tale på et højt niveau, da kommunikationen med både medlemmer og kolleger primært foregår på engelsk
  • Har lyst til at deltage i et internationalt ULIS-team, hvor du udover vores anden Monitoring and Analysis Coordinator, arbejder sammen med ULIS-medarbejdere fra primært Schweiz, Canada og Hong Kong, men er en del af afdelingen for Sportsspil i Danske Licens Spil
  • Trives med rutineprægede opgaver og har samtidig en evne til at træffe beslutninger og bevare overblikket

Da teamet stadig er forholdsvis nyt, opstår der ofte nye opgaver, som kræver, at vi griber boldene og tænker løsningsorienteret uden at have en fast køreplan. Det skal du kunne trives i.

Arbejdet er placeret i vagtplan i dagtimerne fra mandag til søndag. Der vil være weekendarbejde hver anden weekend i dagtimerne (kl. 07:45-16:15 i vintertid og 08:45-17:15 i sommertid). I den nuværende vagtplan arbejder vores to kollegaer i denne stilling ni dage over en to ugers periode.


Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Overvåge det globale betting marked for tendenser på manipulerede begivenheder, herunder undersøge og årsagsforklare forskellige trends og tendenser på aktuelle events samt være det kommunikerende bindeled mellem medlemmer og partnere med relevant information eller advarsler
  • Udvikle ULIS’ interne platform gennem anmodninger og idéer
  • Analysere og undersøge risikoen ved bestemte events, begivenheder eller ligaer
  • Udarbejde integritetsrapporter til partnere og medlemmer
  • Udarbejde ad hoc-rapporter efter behov for at understøtte ULIS’ mål

Vil du være med til at underholde danskerne? 
Send din ansøgning, så vi har den senest den 16. januar 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for Produkt, Forretningsstyring og Integritet, Christian Nyberg på [email protected] eller tlf. 6130 4711. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Senior HR Business Partner Kamilla Høg Jakobsen på [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se eventuelt også stillingsopslaget her