"SAS Liga Check-in" er CANAL9’s nye fodbold-magasin, der hver torsdag går tæt på de 12 SAS Liga-klubber.

Peter Møller er vært for CANAL9’s nye fodboldmagasin, "SAS Liga Check-in", der hver torsdag vil følge klubber og spillere gennem sejre, nederlag, succeser og fiaskoer. "SAS Liga Check-in" vil tage fat i de aktuelle historier, der præger SAS Ligaen, og programmet vil samtidig være fansenes uundværlige kig frem mod den kommende weekends kampe. CANAL9's fodboldeksperter, Stig Tøfting og Morten Bisgaard, sætter fingeren på de stærke og svage punkter på de 12 hold og giver tommel op og tommel ned for holdenes chancer for at hente tre point på grønsværen.

Peter Møller vil sæsonen igennem have en række interessante og aktuelle gæster i studiet, hvor den tidligere målsluger med sit indgroede kendskab til den danske fodboldverden godt vil garantere, at der vil blive stillet skarpe spørgsmål netop dér, hvor fodboldstøvlen trykker.

Tv-værten, der stadig kan bryste sig af titlen som den mest scorende i den bedste danske fodboldrække, ser frem til premieren på det nye program:
”Jeg glæder mig meget til at dykke ned i SAS Ligaens aktuelle brændpunkter. ”SAS Liga Check-in” vil være programmet med fingeren på pulsen i den bedste danske fodboldrække, og det er her, hvor landets mange foboldfans kan hente sidste nyt om deres respektive favoritklubber. Med profiler som Grønkjær, Bernburg, Djemba-Djemba, Nygaard, Poulsen, Almeida, Curth, Krohn-Delhi og Santin - for blot at nævne nogle få - har SAS Ligaen aldrig været stærkere, end den er i øjeblikket. Med de to SAS Liga-eksperter Stig Tøfting og Morten Bisgaard i studiet er jeg overbevist om, at ”SAS Liga Check-in” vil give seerne den bedste SAS Liga ’update’ krydret med kontante, skarpe og præcise meninger fra vores gæster”, udtaler Peter Møller.

"SAS Liga Check-in" er kort sagt obligatorisk pensum, hvis man vil følge med i SAS Ligaen - følg med torsdage kl. 21.00 på CANAL9.

Kilde: canal9.dk