Sponsoreret indhold fra Danske SpilFem hold kæmper om oprykning og én billet til 1. division i fodbold, og mulighederne tegner gode for Nykøbing FC

Fem hold – én oprykningsplads.


Det er de barske vilkår for fodboldklubberne, Nykøbing FC, Brønshøj, Brabrand, Thisted og Frem inden sidste spillerunde i oprykningsspillet fra 2. division.

På forhånd har AB og Fremad Amager allerede sikret sig to af de tre pladser i den eftertragtede 1. division, og sidste billet bliver uddelt lørdag. Med Nykøbing FC som forhåndsfavorit til den sidste plads.

- Vi forudser, at Nykøbing FC tager den sidste plads i 1. division på lørdag, når holdet møder Thisted på udebane. Godt nok spilles sidste kamp på udebane imod den direkte oprykningskandidat, Thisted, men vi vurderer, at Nykøbing FC er svage favoritter til alle tre point i det opgør, siger Peter Emmike oddsansvarlig ved Danske Spil*.

- Nykøbing FC skal vinde i Thisted for at være sikker på oprykning. Spiller holdet uafgjort, er Nykøbing FC afhængig af, at der ikke findes en vinder af opgøret mellem Brabrand og Brønshøj, fortæller oddssætteren.

- Der er mange scenarier i spil lørdag eftermiddag om den sidste oprykningsplads til 1. division, men det mest sandsynlige scenarie er i vores bog, at Nykøbing FC rykker op. Det vil passe godt ind i den ambitiøse klubs billede af sig selv, og klubben er gearet til at spille i 1. division næste sæson, siger Peter Emmike.

Nykøbing FC giver odds 1,90 for oprykning, mens nærmest konkurrent er Brønshøj i odds 3,60 og Brabrand til 4 gange pengene.


Se alle odds på oprykningen fra 2. division hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/2-division-oprykning