Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Sidste uge leverede Chelsea og Paris Saint-Germain et vaskeægte drama på Stamford Bridge i Champions League. Returkampen i London endte 1-1 ligesom det første opgør imellem de to europæiske giganter.

I den forlængede spilletid var Thiago Silva som bekendt på pletten for et Paris-hold med kun 10 mand, og brasilianeren slog dermed det sidste søm i Mourinhos Champions League-ligkiste i denne sæson.

Champions League er inde i sin afgørende fase, hvilket har fået Danske Spil* til at kigge på, hvor mange af denne midtuges Champions Leaguekampe, der går i forlænget spilletid.

- Går præcis én kamp i forlænget spilletid, som tilfældet var i sidste midtuge, er der odds 3.50 at hente. Tror man derimod på, at to eller flere opgør kommer i forlænget spilletid får man hele 35 gange pengene igen. Man skal huske på, at disse knock-out kampe ofte ”låses”, hvis stillingen er det modsatte af første opgør, siger Produktmanager Lasse Erdmann.

De to opgør imellem Atletico Madrid-Leverkusen og Dortmund-Juventus virker langt fra afgjorte, og selv en 3-1 sejr til Arsenal virker ikke som et vanvittigt resultat af returmødet i fyrstedømmet. Kun FC Barcelona virker som sikre deltagere i bowlen, når UEFA trækker lod til 1/4-finalerne senere på ugen.

Antal kampe med forlænget spilletid i de fire Champions League-kampe d. 17+18. marts:

1 = Ingen kampe              X= Præcis én kamp           2= To eller flere kampe

Odds 1,25                           Odds 3,50                           Odds 35,00