BetXpert har fået tre nye tenniseksperter der lægger hæsblæsende fra land med tips til Grand Slam-turneringen Australian Open.

Rasmus Jensen er 30 år og bosat i Vejle hvor han arbejder som pædagog. Han har har interesseret sig for betting i mere 10 år, men det er først inden for de senere år at det har været mere seriøst. Tennis er hans hovedområde inden for betting, men han har også et godt øje til fx fodbold.

Hovedparten af Rasmus' tips her på BetXpert vil være på WTA, men han vil dog også komme med spil på ATP (det fordeler sig ca. 60-40).

Rasmus har en BetXpert-brugerprofil med navnet SirRoger.

Nikolaj Petersen er 22 år og bosat i Århus hvor han studerer. Han er mangeårig bruger af BetXpert (med navnet Alonso) og er en yderst fleksibel better.

Ved siden af tennis, skal Nikolaj også skrive ekspertanalyser til SAS Ligaen og Premier League. Disse vil faktisk være hans primær-områder; hvad tennis angår, vil han som udgangspunkt fokusere på Grand Slam-turneringerne.

Læs i øvrigt Nikolajs AO-ptaktsartikel.

Seneste skud på BetXperts tennis-stamme er Mads Christensen. 27 årig studerende ved Københavns Universitet. Siden 2008 har han (under navnet Icemads) beriget vores brugertip-sektion og forum med indsigtsfulde tennis-analyser og -indlæg.

Mads spiller selv tennis (i dag kun på motionsniveau) og har prøvet at træne med selveste Caroline Wozniacki (det var dog, som han selv siger, "da hun stadig var meget ung..."). Hans tennis-idoler er James Blake, Patrick Rafter (der stoppede karrieren i 2002) og Kim Clijsters.

Følg d'herrers eksperttips her (hvor man kan skrive sig på ekspertens mailingliste og dermed få et praj når nye tips lægges ud):

Nikolaj Petersen

Rasmus Jensen

Mads Christensen

Tips kan også følges på forsiden af BetXpert.com