Pokerspillerne på nettet er et ombejlet klientel og pokerudbyderne kæmper en indædt kamp om deres gunst. Med godt 60 forskellige pokersites er udbyderne mange og hidtil har det været marginaler, der har skilt de forskellige sites fra hinanden. Skatterådets afgørelse tirsdag kommer nu i praksis til have afgørende betydning i kampen om spillerne. Som spiller er der jo ingen tvivl om, at man hellere vinder sine penge hos de udbydere, hvor man ved at gevinsterne er sikret.

Hos ca. 25 af de godt 60 pokersites vi danskere har adgang til, hersker der glæde ovenpå den endelige afgørelse fra Skatterådet i går. På Eurobet.com har man længe ventet på en endelig fastlæggelse af skattereglerne i forbindelse med pokergevinster, og det var derfor med stor glæde, at Kristian Bækgaard, talsmand for Eurobet i Danmark, i går kunne følge den endelige afgørelse.

”Afgørelsen fra Skatterådet er længe ventet, og jeg ser det som et kæmpe skridt på vejen mod endelig blåstempling af poker i Danmark. Det er utroligt gode nyheder. Vi fik en indikation for et par måneder siden. Men der har hersket tvivl om, hvorvidt Gibraltar, hvor Eurobet har licens, hører ind under EU. Det har vi nu fået bekræftet, og det betyder, at vi kan ånde lettet op. Det betyder jo, at vores spillere nu i ro og mag kan få glæde af deres pokergevinster uden at skulle kigges over skuldrene. Så vidt jeg kan forstå er det stadig pokerspillerne som har bevisbyrden, men her vil vi naturligvis stå til rådighed med dokumentationen i bevisførelsen.”

Med licens i Gibraltar er Eurobet.com en af de godt 25 pokersites, hvor man fremover vil kunne vinde skattefrie kroner. Og det er gode nyheder for Eurobet, som er en del af det tredje største pokerrum i verden, Ongame.