Det ligner en meget tæt kamp om Premier League-mesterskabet efter Manchester-klubberne ikke har imponeret i sæsonstarten. Hvem tager guldet?

Manchester City tabte til Aston Villa, mens David Moyes og hans United-drenge faldt ned på 12. pladsen efter det lykkedes West Bromwich Albion at forlade Old Trafford med alle tre point. Der er også bekymringer i Chelsea-lejren, der også har leveret ujævne præstationer.

Dermed har alle tre mesterskabsfavoritter kommet haltende fra startblokken, mens Tottenham, Liverpool og førerholdet Arsenal har udnyttet dette til at skabe et forspring ned til Mourinho og Manchester-klubberne.

De overraskende resultater i de første 6 spillerunder har rykket rundt på oddsene hos bookmakerne. Manchester City´s opvisning i 4-1 sejren over United betyder, at de stadig er favoritter, mens der ikke længere er den store tiltro til David Moyes og De Røde Djævle.

Men kan Özil og Arsenal holde skruen i vandet, og hvad med Tottenham med en sprudlende Eriksen? Kan de spille med om mesterskabet og er der værdi i oddsene?

Udvalgte Premier League vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Manchester City 3,40
Partybets
Chelsea 4,30 NordicBet
Arsenal 5,50
Partybets
Manchester United 8,00
Unibet
Liverpool 10,00 Unibet
Tottenham 10,00 Unibet
Everton 101,00
Sportingbet