Poker er kommet for at blive! Og vores poker-guide har efter 3 måneder i luften bevist at også dén er kommet for at blive!

Derfor vil vi i den kommende tid sætte fokus på at udvikle poker-guiden videre og gøre den endnu bedre, og de første spæde skridt er allerede trådt i denne uge, hvor nye poker-rooms har set dagens lys i guiden.

Party Poker er vel nok det mest prominente skud på stammen af nye poker-rooms. Party Poker er i netværk med Empire Poker, og sammen kan de prale af at have den klart største brugerskare af poker-spillere online samtidig på nettet - en "beskeden" skare på 65.000 spillere!

Indtil for ganske nylig kunne man ikke spille hos Party Poker hvis man havde konto hos Empire Poker, og omvendt. Denne "blokering" er nu fjernet, og det er således muligt at oprette sig hos Party Poker selvom man har konto hos Empire Poker i forvejen. En stor fordel, ikke mindst i lyset af at de to poker-rooms hver især tilbyder nogle ganske attraktive turneringer, som det nu er muligt at deltage i hos begge. Bl.a. afvikler Party Poker netop nu kvalifikation til deres "Party Poker Million IV", som har en samlet præmiesum på over $7.500.000!

Nye spillere hos Party Poker får netop nu en bonus på 20% af første indskud, hvor man kan hente helt op til $100.

Klik her for at læse mere om Party Poker

Betfair* Poker er også ny i vores poker-guide. En af de store fordele ved at spille poker hos Betfair* er at jo mere poker man spiller, des mindre bliver den kommission man skal betale når man spiller på Betfairs spillebørs. Desuden kan man hoppe direkte ind i Betfairs poker-room hvis man i forvejen har en konto på spillebørsen. Læs mere om Betfair poker her.

Endelig er Betsson* Poker blevet tilføjet listen over poker-rooms. Som en del af pokerroom.com-netværket, er der hos Betsson* Poker altid garanti for at møde mange spillere online, og så tilbyder de som nogle af de eneste på markedet en pokerskole på dansk. Læs mere om Betsson Poker her

I løbet af ganske få dage vil endnu et poker-room blive tilføjet, så hold øje med guiden!

Af øvrige tiltag i den kommende tid, kan vi bl.a. nævne at vi arbejder på at udarbejde en turnerings-oversigt, så man kan se hvor og hvornår der er turneringer hos de enkelte poker-rooms. Vi satser stærkt på at både store som små turneringer, og både buy-in og freerolls vil blive listet. Og så vil der inden længe komme en udførlig førstehånds-beretning fra vores poker-ekspert, DonEriqe, fra hans deltagelse i Aussie Millions turneringen Down Under, hvor han spillede med i hovedturneringen.

Der er således masser af gode ting i vente for de poker-interesserede. Indtil da kan I hygge jer med poker-guiden som den er lige nu på http://www.betxpert.com/poker