Vi har fra dags dato ændret præmisserne for det forum der hedder Spilforslag. Tidligere har det været tilladt at bringe tip uden argumenter. Det er nu ændret, og fra nu af må Spilforslags-forum kun indeholde:

Begrundede spilforslag, samt argumentholdige kommentarer eller relevante spørgsmål til foreliggende spilforslag.

Alt andet vil blive slettet eller flyttet til Diverse.

Årsagen til de nye retningslinjer er ønsket om bedre overblik for alle parter.

Se Spilforslags-retningslinjerne hér (foroven på siden): http://www.betxpert.com/forum/default.asp?ForumID=1

Vi har i øvrigt også uddybet vores generelle forum-retningslinjer: http://www.betxpert.com/forum/terms.asp

Lidt uddybning

Hvis man har lyst til at fortælle, hvad man har spillet på, men ikke har tid til begrundelser, så kan man stadig poste det - men i Diverse, ikke i Spilforslag.

Hvis man overvejer at spille på en kamp og gerne vil høre, om andre ved noget - kan det også postes. Men igen: I Diverse. Hvis en sådan tråd udvikler sig til en begrundet spilforslags-tråd, vil den evt blive flyttet til Spilforslag.

En tråd skal i øvrigt så vidt muligt følge den rute, overskriften/emnet har udstukket. Emneskift henvises til en ny tråd/evt. et andet forum.

Hvis der er tale om en Spilforslags-tråd, der omhandler én konkret kamp, må tråden i princippet godt udvikle sig - men først EFTER kampstart (der opfordres dog til at bruge chat-funktionen, hvis man vil juble/klage over kampforløbet). Men omhandler tråden flere kampe, fx tenniskampe, må den IKKE udvikle sig til en kampforløbs-kommentar, før alle relevante kampe er gået i gang.