Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Manchester Uniteds dårlige sæsonstart kulminerede tirsdag aften med en pinlig exit fra Liga Cuppen.

Nederlaget til MK Dons var således den tredje kamp i træk uden sejr for den nye manager, Louis Van Gaal, og gentager stimen sig i de kommende tre kampe, er der gode penge at hente hos Danske Spil.

 

Her tilbyder man odds 25 på, at United også må forlade banen uden sejr i de næste tre kampe:

 

”Det har ikke været imponerende, hvad Manchester United har leveret indtil videre – og indsatsen i tirsdags mod et hold fra den tredjebedste række var under al kritik. Defensiven er ikke imponerende, og i det hele taget virker det ikke som om, at Van Galls 3-5-2-system tager tid at implementere. Derfor er det ikke urealistisk at tro på, at den dårlige stime kan fortsætte,” siger Danske Spils oddssætter Morten Overgaard.     

 

På forhånd var der ellers lagt op til, at det nye Manchester United-projekt kunne få en flyvende start under hollandsk ledelse. En pre-season uden nederlag gav tro på, at det nemme kampprogram i Premier League hurtigt kunne veksles til en topplacering.

 

Men indtil videre er Rooney og co. kun noteret for et enkelt point - og ifølge Morten Overgaard, er spillerne heller ikke overbevist om, at Van Gaals tropper finder melodien lige foreløbig:

 

”Umiddelbart er det ikke de sværeste kampe, der venter United i de næste tre uger, hvor man møder de tre oprykkere. Men en udekamp i Leicester med en United-legendes søn på mål, kan godt vise sig sværere end forventet. Og vi må bare konstatere, at et spil på Manchester United i top fire bliver ved med at stige og nærmer sig to gange pengene,” siger Morten Overgaard, som samtidig oplyser, at man har modtaget et hidtil uset antal spil på United-nedrykning til odds 1000.