Sponsoreret indhold fra NordicBet

Efter en kedelig Superliga-sæson med historisk få mål er der optimisme at spore hos bookmakeren NordicBet, der ser flere tegn på, at den kommende sæson bliver langt mere underholdende og præget af angrebsfodbold.
 
Fodbold handler om at lave mål. Det er sådan, man vinder kampe, og det er spillets klimaks, som tilskuerne er kommet for at opleve. Men i den forgangne sæson, som er blevet kritiseret for at være noget af en flad omgang blottet for spænding, blev der kun scoret 2,41 mål pr. kamp. Måler man underholdningsværdien på, hvor ofte læderkuglen ender i netmaskerne, var den netop afsluttede Superliga-sæson således historisk kedelig. 

Men nu er der håb for landets fodboldfans, lyder det fra bookmakeren NordicBet, der blot betaler pengene 1,35 gange igen, hvis målsnittet stiger i den kommende sæson. En del af årsagen er den nye turneringsstruktur, som ellers først bliver implementeret for alvor om et år.

"Vi kommer allerede til at opleve en effekt af den nye struktur i den kommende sæson, hvor kun en enkelt klub rykker ned. Det betyder, at flere hold vil kunne spille mere frit og offensivt uden at have det store på spil. Den slags giver som hovedregel flere mål," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der også fremhæver ændringer hos enkelte klubber og i sammensætningen af hold.

"FC København havde mere end svært ved at lave mål i den seneste sæson, men med købet af profiler som Kasper Kusk og den paraguayske angriber Federico Santander ser mesterskabsaspiranterne stærke ud offensivt og vil sandsynligvis lave langt over 40 mål. Det samme gælder for normalt offensive hold som Brøndby og AaB, samtidig med at AGF forventes at spille væsentligt mere målsøgende end en typisk oprykker til Superligaen. Derfor ligner det en sæson med masser af mål," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Den nye Superliga-sæson begynder den 17. juli med kampen mellem FC Nordsjælland og Sønderjyske.

Hvad bliver målsnittet pr. kamp i Superligaen 2015/16?
Over 2,41 mål 1,35
Under 2,41 mål 3,00

Find spillet på www.NordicBet.dk under Fodbold - Danmark - Sæsonspil