Fra september måned og frem, er præmiefordelingen i månedskonkurrencen i OddsXpert ændret. Istedet for blot tre toppræmier, vil den samlede præmiesum fremover blive fordelt mellem de fem bedste. Fremover vil fordelingen være 1200, 800, 500, 300 og 200 DKK henholdsvis.

Dermed er der nu endnu større chance for præmie, og dermed endnu bedre grund til at være med helt fra første fløjt. Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på
http://www.betxpert.com/oddsxpert

August-vinderne

Der var spænding for alle skillingerne i august måneds OddsXpert-konkurrence, hvor afgørelsen var udskudt til månedens sidste dage. "Miver" lå længe lunt i svinget, men et fire dages loosing streak sendte ham ud i mørket. Istedet gik "feline1961" og "birgermort" forbi på opløbstrækningen med velbetalte krydser i Glostrup-Hvidovre og Kalmar-Norrköping. Men "feline1961" tog sejren med en mule, med samlet 17,81 mod 17,51 point.

Præmierne fordeler sig dermed således og udbetales alle på en Sportingbet konto:
1 - 1.500 DKK: feline1961
2 - 1.000 DKK: birgermort
3 - 500 DKK: Miver

Uge-vinderen

I uge-konkurrencen for uge 35 var spændingen dog knap så intakt. På trods af et forkert tip på ugens sidste dag, og pletskud fra efterfølgerne, holdt "bruusman" en afstand på 1,83 point. 5 korrekte tip ud af 7 mulige gav totalt 7,23 point, og dermed titlen som ugens oddsXpert vinder.

For sejren belønnes "bruusman" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Om OddsXpert
Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.