Hvad er BetXpert? En webside hvor man kan læse (og skrive) spilforslag. Ja. Og sådan skal det fortsat være. Men sportsbetting får nu selskab af poker. Vi har hyret en pokersagkyndig til at give vores brugere kompetent rådgivning inden for det populære kortspil.

Vi har faktisk i forvejen en pokerguide, med diverse værktøjer og anmeldelser af pokerrum, men guiden har ført en meget stille eksistens, og pokerdebatten er lig nul i vores forum. Det skal være slut. Vi dropper den stedmoderlige behandling og tager poker til os for alvor.

Den nye pokermand skal opdatere den lidt støvede pokerguide, skrive nye pokerrums-anmeldelser og besvare pokerrelaterede spørgsmål i forum. Samt ikke mindst arrangere pokerturneringer for BetXperts brugere.

Fra Superliga til BetXpert: Nichlas Hindsberg

Vores pokermand hedder Nichlas Hindsberg. Som mange nok vil huske fra hans tid som professionel fodboldspiller i den danske superliga.

Efter en række år i mest Lyngby, men også Farum, tog den dygtige midtbanespiller i 2004 til Sverige for at spille for Hammarby. Desværre blev han skadet, og i løbet af de næste par år nåede han kun fire kampe for den svenske klub.

Til gengæld var der så tid til at sætte sig ind i poker. Både som det spilles på nettet og i virkeligheden, ved det grønne filt. Nichlas læste masser af pokerbøger og gæstede det svenske Casino Cosmopol.

I 2006 blev Nichlas hentet hjem af sin gamle klub Lyngby, men igen var han forfulgt af skader, og i august samme år sagde han stop og stillede støvlerne på hylden.

Poker holdt han til gengæld fast ved. Og at den i dag snart 33-årige Nichlas Hindsberg ikke kun har talent for fodbold, men også for kortspil, illustreres af at han har kvalificeret sig til sommerens WSOP i Las Vegas.

Hold øje med pokersektion

Pokerkundskaberne er altså på plads, og det er evnen til at formidle dem også.

Nichlas er gået i gang med at opdatere pokerguiden og har allerede tilføjet en artikel om bankroll management. Læs den hér: http://www.betxpert.com/poker/article.asp?id=24

Pokerguidens forside: http://www.betxpert.com/poker/

Han har også stukket næsen frem i forum hvor han har startet tråden ”Er online poker rigged?”: http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=42627&ForumID=5#7

Som BetXpert-bruger med interesse for poker skal man endelig ikke holde sig tilbage i forum. Har du spillet en hånd du gerne vil have analyseret (var du for tight eller loose?), eller har du andre poker-spørgsmål? Start en tråd – så vil Nichlas bidrage med indlæg.

Vores pokerforum findes hér: http://www.betxpert.com/forum/default.asp?ForumID=5

I det hele taget er det en god idé at holde øje med BetXpert og vores pokersektion i tiden fremover. Nichlas Hindsberg vil introducere nye pokerrum, rådgive i forum og sætte gang i online turneringer med diverse præmier for BetXperts brugere.