Det er lige før, vi smider en "breaking news" på denne her, for i vores lille bog er det banebrydende. Desværre er vi nogle af de sidste, der hopper med på vognen, så vi undlader de helt store armbevægelser. Man fristes til at sige, at endelig er udviklingsholdet kommet på omgangshøjde med resten af verden. BetXpert er blevet mobilvenlig!

Udviklingen har længe peget i én retning. Generelt er tendensen i internet-trafikken, at en større og større andel brugere kommer fra de mobile enheder. Giganter som Google gør da også sit for at presse ejere af websites til at følge med udviklingen. Nu er vi endelig kommet med på vognen - vi har taget skridtet fuldt ud, så vores brugere kan få en god oplevelse af BetXpert på mobilen.

Tidligere har besøg på BetXpert via mobilen været præget af irritationsmomenter som unødige store mængder zoom ind/ud og en del swipe op, ned og til siderne. Dårlige oplevelser giver dårlige besøg. Dårlige besøg medfører lavere trafik og mindre interaktion. Dét ønskede vi at komme til livs.

Vi har derfor også en forhåbning om, at flere brugere nu vil anvende BetXpert på farten og i højere grad engagere sig, deltage i debatter og oprette brugertips. Af den simple årsag at livet på BetXpert (via mobilen) er blevet markant lettere og mere behageligt.

Meld endelig tilbage

Vi håber, I tager godt imod det nye tiltag og overvejer et ekstra besøg på siden, næste gang du sidder i bussen, sidder og venter eller bare lige har fem minutter til overs med din telefon, og ikke ved hvad du skal bruge dem på.

Hvis du skulle opleve problemer eller har forslag til forbedringer af den mobile oplevelse, så er du velkommen til at kommentere denne artikel eller sende os en mail på [email protected].