De seneste måneder er der blevet arbejdet hårdt, og nu kan vi endelig præsentere to splinternye livescore og statistik sektioner på BetXpert. Ændringerne er ganske omfattende, og det er dét der kan findes i de to sektioner også! Ikke blot har vi udvidet gevaldigt på de ligaer og sportsgrene vi dækker - informationerne er også blevet en del mere omfattende, forhåbentlig til stor gavn for alle.

Livescores med odds og opstillinger
Den nye livescore sektion som findes på www.betxpert.com/live er meget mere end blot livescores.

Forud for kampene kan man nu se odds på 1X2 og over/under fra et udvalg af bookmakere, samt relevante informationer omkring kampene, bl.a. trupper, skader og karantæner fra et udvalg af ligaer.

Herudover er sektionen naturligvis en livescore sektion med hvad der dertil hører af løbende informationer om scoringer, kort, brændte straffespark mv.

I den nye livescore sektion kan man også helt selv udvælge de kampe man ønsker at få opdateringer på, hvis ikke man ønsker den fulde kampliste, ligesom den også indeholder både resultater og kommende kampe for de nærmeste dage.

Statistik for alle pengene!
Vores nye statistik-sektion som findes på www.betxpert.com/stats er som nævnt også udvidet ganske betragteligt.

Hvor vi tidligere dækkede lige knap 100 ligaer på tværs af en håndfuld sportsgrene, er den nu udvidet til over 300 forskellige ligaer og turneringer indenfor følgende sportsgrene:

- Fodbold
- Håndbold
- Tennis
- Ishockey
- Basketball
- Baseball
- Amerikansk fodbold

Og det er ikke småting man kan finde af informationer! De traditionelle statistikker som vi også havde i vores tidligere statistik-sektion er naturligvis ført med over, men nu er der også bl.a. koblet et arkiv på, så man kan søge op til 10 år tilbage i tiden og finde data om tidligere sæsoner og kampe mv.

Af andre nye features er stillinger opgjort på halvlege (eller perioder), over/under- og handicap-stillinger hvor man selv bestemmer hvilke filtre man vil sætte på for at se den statistik der passer til det man ønsker, samt straffespark-statistik for et udvalg af fodboldligaer. Og naturligvis indbyrdes møder, trukket fra det nye arkiv.

Alle statistikkerne er principielt "bundet sammen", således at man i alle stillinger med et klik på et tal kan se hvilke kampe der ligger bag tallene.

Vi har gjort hvad der står i vores magt for at gøre de nye sektioner så lette at gå til som muligt, så frembringelse af de relevante informationer bliver så let som mulig. Skulle der - mod forventning - være noget der enten ikke fremstår som forventet, eller ting der virker direkte fejlagtige, hører vi naturligvis meget gerne om det på [email protected].