Nu kan du med et enkelt tasteklik sælge dit bet tilbage til Bet365*. "Afslut væddemål" er vældigt praktisk hvis du fortryder et spil eller hvis du vil udnytte en oddsændring...


Kender du det? Man har lige sat et spil på Liverpool i søndagens udekamp mod Tottenham – og to minutter senere finder man ud af at Reds må undvære anfører Steven Gerrard, en absolut nøglespiller. Doh!

Hvad gør man (ud over at fortælle sig selv at man skal være mere omhyggelig med sin research FØR man sætter sit spil)? Tjah – hvis man fortryder sit spil, kan man rode sig ud i at sætte modspils-indsatser på 1X. Besværligt, men muligt.

Men hvis man har sat sit spil hos Bet365*, er der nu en meget nemmere metode: "Afslut væddemål"

Sådan gør du

Når du har sat et væddemål hos Bet365*, dannes der en spillekupon som kan ses til højre på siden når du er logget ind.

På kuponen (under fanen "Mine væddemål") kan man se sine bets, og ud for hvert spil er der en knap hvor der står "Afslut væddemål" fulgt af det beløb man får tilbage hvis man klikker.

Afslut væddemål

Et enkelt tasteklik – så er væddemålet solgt tilbage til Bet365*, og man får penge tilbage. Hvis oddsene ikke har ændret sig, får man 95% tilbage. Dvs man taber 5 kroner hvis man har satset 100 kr – men det er vist til at leve med når man har begået en Gerrard-brøler.

Hvis oddsene har ændret sig negativt mens man har spildt tid på at fortryde, så vil man naturligvis tabe mere af sit indskud – og man må så gøre op med sig selv om det kan betale sig at afslutte væddemålet eller ej.

Men det kan også gå den anden vej. Odds på det man har tippet, kan falde – og så får man overskud hvis man afslutter sit væddemål før tid.


Livespil

Metoden kan bruges både præ-match og LIVE. Jeg har lige testet det med en indsats på 20 kr på vinderen af en igangværende tenniskamp. Jeg snuppede den førende spiller til odds 1,66. Det kunne naturligvis også være gået den anden vej, men efter fem minutter hvor han holdt sin serv, afsluttede jeg væddemålet og fik udbetalt 27 kr.


PC, mobil og iPad

"Afslut væddemål" kan bruges uanset om du sidder ved din PC eller er hjemmefra og har en iPad/tablet eller en mobiltelefon i hånden.

Bemærk dog at man ikke kan benytte sig af "Afslut væddemål" i Tyskland, Italien, Grækenland og Australien.

Spiltyper: Asian handicap kan ikke afsluttes

Disse spiltyper dækkes pt IKKE af "Afslut væddemål"-muligheden:

Asian Handicap
Over/Under (mål)
Draw No Bet
Målscorer-spil
Scorecast
Anytime scorecast
First half scorecast
Wincast
Timecast

Det forlyder fra Bet365* at disse spiltyper muligvis føjes til til hen ad vejen.


Fodbold, tennis og basketball

Pt gælder "Afslut-væddemål"-muligheden kun for tre sportsgrene: fodbold, tennis og basket. Men ligesom ved spiltyperne er der håb om at flere føjes til hen ad vejen.

Kan ikke bruges til bonus-omsætning

Bemærk at man ikke kan bruge "Afslut væddemål" til at omsætte bonuspenge.