Vi byder velkommen i ekspertpanelet til en ny mand der skal tage sig af de franske Ligue 2-kampe.

René Petersson er navnet på manden der fremover skal levere tips til den næstbedste franske liga (hvormed BetXpert øger antallet af mandags- og fredags-analyser). René har haft sin gang på BetXpert siden 2010, under brugernavnet Oddsogtips og været flittig bidragyder i vores forum.

I brugertipssektionen har René leveret en indsigt i Ligue 2, som de færreste kan matche. Efter 52 L2-brugertips, ligger hans tilbagebetaling kun på 100%, men hans kompetente analyser tyder på at overskuddet nok skal komme. Derfor er han blevet hevet ind som ekspert - så BetXperts læsere kan nyde gavn af hans indsigt på dage der ellers kan være temmelig analysetynde.

27-årige Renés har været fodboldinteresset i 20-22 år, har selv spillet i diverse Hvidovre-klubber (dog ikke på højt niveau) og har holdt med Chelsea og Brøndby siden midt-halvfemserne.

I den franske Ligue 2 er der dog ingen favorithold, her udspringer interessen fra et bettingmæssigt perspektiv. En interesse han forfølger med flid:

"Jeg kan godt bruge flere aftener på at læse op på en kamp og søge efter diverse nyheder, statistikker o.l.

Jeg læser dagligt diverse franske hjemmesider, for at holde mig opdateret og ser så mange kampe som muligt (læs: Som familien tillader...)".

René Petersson har allerede haft sin ilddåb som ekspert (i fredags) og har i skrivende stund en analyse ude på mandagens kamp mellem Nantes og Metz.

Mandagens analyse kan læses her: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/nantes-metz-1-1

Du kan skaffe dig et overblik over eksperten og hans tidligere og nuværende analyser på ekspertsiden her: http://www.betxpert.com/ekspert/rene-petersson