BetXpert har hevet den dygtige brugertipper madsbs ind i ekspertpanelet hvor han skal komme med spilforslag til de nedre danske fodboldrækker. Se hans første eksperttip:

 

Aarhus Fremad - HIK (fredag): 1


Vi er kede af at minde om det, men EM slutter på et tidspunkt, og så er der fodboldmæssig sommerferie. Men fortvivl ej. Dels er der andet at tippe på i mellemtiden (tennis, cykling etc…), dels har vi netop hyret en ekstra grund til at tjekke ind på BetXpert når den nye fodboldsæson går i gang sidst i juli:

 

Mads BS (30 år og fra København) er blevet indlemmet i ekspertpanelet efter 10 år som bruger og 1 år som aktiv brugertipper. Vi sætter ham i gang nu - med sidste runde i 2. division i denne weekend. Men han vender stærkt tilbage efter sommerferien.

 

Flid og talent

Som man kan se af hans brugertip-statistik, har det ikke været en dans på roser fra dag eet. Tværtimod – 2015 var et rædselsår for Mads. Og ikke kun pga negativ varians. Han er den første til at erkende at han havde en del at lære.

Men hans læringskurve har været stejlt stigende, pga flid, ydmyghed og talent, og hans tilbagebetaling har forbedret sig markant. I 2016 har han også kæmpet mod negativ varians (han var i et ret dybt hul efter marts og april), men er nu i sorte tal for året (26 tip).

Selv om Mads nok stadig kan forbedre sig – det kan vi alle – er han nu blevet så dygtig at vi hiver ham ind i ekspertpanelet. Velkommen!

 

Hvidovredreng med oddsnæse

Og så giver vi lige ordet til Mads selv:

 

Jeg har interesseret mig for divisionsfodbold i mange år. Det skyldes nok, at mit tilhørsforhold er den
lokale klub, Hvidovre, og jeg derigennem har set rigtig meget divisionsbold i årenes løb.

 

Jeg har tippet og oddset, siden jeg var en ung purk, hvor kravet hos Tipstjenesten var en tribling. Nu er det så mere seriøst, og jeg bruger en del kilder, når jeg skal finde spilforslag, men også generel viden om holdene og rækkerne spiller meget ind.

 

Jeg har desuden brugt de seneste år på at blive skarpere på, hvordan odds bliver sat. Og der er stor forskel, om det er 1. division eller 2. division. I 1. division er der flere bookmakere, der selvstændigt sætter odds, mens det i 2. division udelukkende er Danske Spil, der kommer med åbningsodds, som de øvrige bookmakere så mere eller mindre kopierer. Det gør selvfølgelig, at man som bettor kæmper mod kun en enkelt meget kompetent bookmaker, men omvendt har man den fordel, at man ikke skal sætte odds på alle kampe og kan fokusere på de kampe, hvor man har en idé om mulig værdi.

 

Jeg håber at kunne bidrage positivt til BetXperts og brugernes regnskab samt udbrede interessen for divisionerne.