Siden sommerferien har vi tilknyttet i alt seks nye eksperter (vores ekspertpanel tæller nu 46 mand). Ud over to nye cykelfolk, drejer det sig om eksperter udi henholdsvis trav samt spansk, italiensk og hollandsk fodbold.

Vilfort får debut

Denne lørdag er det tid til debut for Mikkel Vilfort der skal tage sig af den hollandske Æresdivision. Hans første eksperttip her på BetXpert drejer sig om Heerenveen-Vitesse (kl. 19:45) - et opgør han forventer vil være relativt målfattigt.

21-årige Mikkel der kvalificerede sig til ekspertpanelet via sine brugertips (profilnavn: MIVI), spiller også selv fodbold - i den danske 2. Division Øst hvor han tørner ud for Glostrup efter en årrække i Brøndby. Ved siden af sin hollandske tjans vil Mikkel derfor også, i ny og næ, komme med danske andendivisions-tips.

Mikkel har i øvrigt ikke sit fodboldtalent fra fremmede - hans far er den navnkundige 1992-Europamester og tidligere mangeårige Brøndby-storspiller, Kim Vilfort (i dag talentchef i BIF). Men som man kan se af hans analyser her på BetXpert, har Mikkel bestemt også næse for odds og evne for at formidle sin indsigt.

Vi byder velkommen til Mikkel - og værsgo til de af BetXperts læsere der har hungret efter hollandske analyser.

Sharma til Serie A

Velkommen skal det også lyde til Allan Sharma - der ligeledes byder på sit første eksperttip denne lørdag. Ret beset er det ikke helt en debut, snarere et comeback, for 35-årige Allan har tidligere været i BetXperts ekspertpanel - men det ligger dog fem år tilbage.

Nu er han altså tilbage - og igen med den italienske Serie A som sit ekspertområde. Han lægger ud med et tip til opgøret mellem mesterholdet Inter og Udinese (kl. 18).

De øvrige nye eksperter

Cykling: Jacob Nordestgaard og Jesper Sørensen

Trav: Søren Aaen

Spanien, La Liga: Peter Gram

Det kan også nævnes at Peter Seeberg, mangeårig NHL-ekspert her på siden, er tilbage efter en kort pause; han udfylder hullet efter Kasper Berg der har valgt at stoppe efter halvandet år hvor han bidrog med fremragende analyser og ditto tilbagebetaling.