BetXpert har hyret skilled-Highroller til at komme med eksperttips og optakter til politik og underholdningsområdet - fra X Factor over MGP til Vild Med Dans. Se hans første eksperttip - der går på at John "Faxe" Jensen ryger ud af Vild Med Dans på fredag: 

John Faxe ryger ud til odds 2,10

Vild Med Dans, X Factor, Melodi Grand Prix etc. De fleste ser det, og flere og flere synes også, det er sjovt at spille på. Nu har BetXpert fået en ekspert, der kan komme med gode råd til betting på underholdningsprogrammerne.

Vi har hyret skilled-Highroller, der i en årrække har gjort sig bemærket i forum med sin indsigt i underholdnings-fjernsynsprogrammer og sin fine næse for værdi.

Desuden har han på det seneste også gjort sig bemærket med stærke bettingteoretiske artikler. Blandt andet denne her: Spilgeni eller blind abe? Tjek om du kan stole på din TBP

Stærk teoretisk profil

Han er pt igang med flere spændende nørdede bettingartikler, blandt andet om den såkaldte Regressionseffekt. Han har desuden leveret optakter til Vild med Dans-programmerne de sidste mange uger. Optakter til underholdningsprogrammerne vil således også være en del af jobbet som underholdningsekspert.

Han skal fungere som ekspert under navnet Highroller – og skal i øvrigt også komme med tips til politik. Highroller er 36 år og uddannet ingeniør og lærer. Han har desuden arbejdet som idrætstræner.

Lad os give ham selv ordet:

Jeg glæder mig til at finde masser af gode værdispil til alle jer brugere af Betxpert. Jeg vil skrive optakter og analyser til underholdningsområdet. Herudover vil jeg være behjælpelig med vedledning og strategier bl.a. ved oddskonkurrencer og kampagner.

Min største force er valuespotting, stringent matematik, hvor kolde facts og odds sættes op mod chancevurdering. Underholdningsområdet er meget interessant med stor kompleksitet og usikkerhed, og derfor kan man af og til spotte stor værdi. Det håber jeg vil komme til gavn for jer.