Sidste år gjorde OnsideBetting sit indtog i Danmark, og nu kan vi endelig byde bookmakeren velkommen på BetXpert. Det sker med en konkurrence for alle brugerne, der løber over de næste to uger. 

OnsideBetting gik live i Danmark i efteråret 2019, og nu er de så klar til at åbne op for BetXperts spillere. Hos OnsideBetting venter der alle nye spillere en velkomstbonus på 100 % op til 500 kroner samt en spiloplevelse med et stort spiludvalg og gode odds. Bookmakeren er ejet af danskere og drives fra Sjælland, og dermed får vi rød-hvide altså det fulde fokus fra OnsideBetting. OnsideBettings platform leveres af SB Tech, der blandt andet kendes fra ComeOn* og Bethard. 

Opret dig hos Onside Betting nu

Konkurrence for BetXperts brugere

For alle brugerne på BetXpert venter der derudover en ekstra fjer i hatten i form af en ekstra konkurrence om tre freebets til en samlet værdi á 1.250 kroner. OnsideBetting afholder konkurrencen på BetXpert, der afgøres fredag den 27. De tre freebets fordeler vi på to måder: 

Ram det højeste odds - 750 kr.

Det største freebet går til den BetXpert-bruger, der kan ramme det højeste odds i marts-måned. For at deltage skal du blot poste screenshots af dine vundne kuponer i denne tråd.  

Lodtrækning - 2x250 kr.

De sidste to freebet på 250 kroner trækker vi lod om blandt alle, der deltager i ovenstående to konkurrencer og poster vundne kuponer fra Onside Betting. 

Regler og vilkår

For alle konkurrencerne gælder det, at kun spil for mindst ti kroner tæller med. Kun singlevæddemål spillet hos OnsideBetting tæller med, og de skal være afgjort, når de postes som screenshot som kommentarer til denne artikel. Kuponer, der bliver cashet ud tæller ikke med.

Freebets skal benyttes indenfor 14 dage efter, det er blevet tildelt kontoen. Det skal bruges på ét væddemål (single eller kombination) til minimum odds 1,50. Ved multivæddemål skal hvert odds være mindst 1,20. Freebet benyttes ved at klikke på "Pil ned" under indsatsen og vælge freebettet. Vælger du et lavere beløb end værdien af freebettet, bortfalder resten. Vinder du på dit freebet, får du nettogevinsten udbetalt. 

Onsidebetting forbeholder sig ret til, efter en konkret vurdering, at ændre i betingelserne for anvendelse af free bets.

Onsidebettings generelle regler og vilkår er gældende for alle placerede væddemål.

100 % i bonus op til 500 kr.

Der venter alle nye spillere hos OnsideBetting en velkomstbonus på 100 % op til 500 kroner. Bookmakeren arbejder med to forskellige velkomstbonusser, hvor man som ny spiller selv bestemmer, hvilken en man foretrækker. Begge er på 100 % op til 500 kroner, men omsætningskravet er forskelligt. 

Bonus 1: 

Den første bonus minder om Danske Spils, da man her først skal gennemspille sit indskud seks gange, hvorefter man får udbetalt sin bonus. Indbetaler man 500 kroner, skal man altså spille for 500x6=3.000 kroner i alt, hvorefter OnsideBetting indsætter 500 kroner på din konto. 

Gennemspilningen skal ske til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. 

Bonus 2: 

Den anden mulighed er en klassisk indbetalingsbonus, hvor dit første indskud bliver fordoblet med det samme. For at få denne bonus skal man bruge bonuskoden BonusNu. Ved denne bonus skal man dog gennemspille både indbetaling og bonus seks gange, hvorfor man ved et indskud på 500 kroner skal omsætte for i alt 6.000 kroner. Dette skal ligeledes ske til minimum odds 1,50 og indenfor 60 dage. 

Du kan i øvrigt følge OnsideBetting på Facebook, hvor de hyppigt afholder konkurrencer. 

Få 100 % op til 500 kr. i bonus hos OnsideBetting