Journalist Markus Földvary bliver BetXperts nye artikelredaktør. Han samler stafetten op efter Peter Bollerup Andersen, der har søgt nye udfordringer.

Som ny artikelredaktør vil Markus være med til at fastholde det kritiske fokus på bookmakerbranchen og sørge for at BetXpert forbliver det største og mest ansvarlige bettingmedie i Danmark. Ud over at skrive artikler, vil Markus organisere og redigere teamet af freelance-skribenter.

Markus er uddannet journalist og har blandt andet skrevet for Fyens Stiftstidende. Han har igennem de seneste mange år interesseret sig for bettingbranchen og har desuden haft en bruger her på BetXpert de sidste syv år.

Kom med dine ideer

Markus har selvfølgelig flere forskellige ideer til artikler og områder, han gerne vil kaste et kritisk blik på. Ludomani, matcfixing og bookmakernes ansvar eller mangel på samme er nogle af de områder, han planlægger at gå i dybden med.

Men een ting er, hvad han gerne vil sætte fokus på, noget andet er hvad I brugere gerne vil læse om? Brug gerne artiklens kommentarfunktion til at komme med input til fokusområder og artikelidéer.