Bet24 Poker er den seneste i rækken af udenlandske spiludbydere, der tilbyder danskere at spille onlinepoker uden at skulle bekymre sig om evt. skattepligtige gevinster. Den skandinaviske bookmaker har sikret sig en EU-licens, og evt. gevinster kan derfor betegnes som skattefrie.

Danske pokerspillere har de seneste par år ikke skulle betale skat af gevinster på nettet, hvis spiludbyderen har licens i EU. Rækken af spiludbydere som vælger at indhente en spillelicens indenfor EU vokser, og i dag meddeler skandinaviske Bet24 Poker, at man har opnået en EU licens. Hidtil har selskabets andre produkter været skattefrie, og fra i dag således også det populære Bet24 Poker.

"Det er en rigtig stor dag for Bet24 Poker. Vi har som en af ganske få pokerudbydere opnået en EU-licens på Gibraltar, og kan nu tilføje poker til listen af skattefrie produkter på Bet24 platformen. Kravene til licenstagerne er uhyrligt strenge, så det er klart at vi har set frem til denne dag", udtaler Chris Dahl, pokermanager hos Bet24.

Blandt danske pokerspillere har skat længe været en varm kartoffel - senest i forbindelse med Peter Eastgates sejr i verdensmesterskaberne i Las Vegas. Peter Eastgate formodes at slippe for at betale skat af sine kæmpegevinst, da han nu er bosiddende i England, mens reglerne for danskere, der spiller poker via nettet er lidt mere komplicerede.

"Vi har sammen med Ongame og myndighederne på Gibraltar fundet en løsning, og derfor er Bet24 Poker nu officielt licenstager på Gibraltar. Vi er glade for nu at kunne operere på samme vilkår som Danske Spil* – i hvert fald på den skattemæssige front", slutter Chris Dahl.

Bet24 er en af blot fem udbydere på Ongame pokernetværket, som har opnået officiel godkendelse af myndighederne på Gibraltar. Uden officiel EU-licens er det ikke muligt for en bookmaker eller pokerrum, at påberåbe sig status som skattefri udbyder.