Efter håndboldkvindernes imponerende kvartfinale-sejr over Tyskland, regner Betsafe med, at danskerne henter medaljer i Serbien. Spørgsmålet er bare hvilken slags metal, der bliver tale om.

Med en overbevisende sejr på 31-28 over et stærkt tysk landshold, har de danske håndboldkvinder pludselig spillet sig ind blandt de seriøse kandidater til verdensmesterskabet. Ifølge spilleselskabet Betsafe bliver guldmedaljerne et anliggende mellem Serbien, Brasilien og Danmark.

Serberne er favoritter til odds 2,50. Herefter følger Brasilien til odds 3,00 og Danmark til odds 4,00. Polen står i høje odds 8,00. At Danmark som minimum vinder bronzemedaljer ved slutrunden, er oddssætterne temmelig overbeviste om. Dette udfald belønnes blot med odds 1,20.

"Vi ser Serbien og Brasilien som større favoritter end Danmark, og det hænger blandt andet sammen med, at begge hold slog danskerne i gruppespillet. Men som vores odds indikerer, er afstanden ikke stor. De danske kvinder har vist fantastisk moral og gejst i kampene mod Tyskland og Montenegro, og vi ved jo erfaringsmæssigt, at den slags kan bringe dem langt. Skulle det gå galt i semifinalen, så er vi overbevist om, at de i hvert fald vinder bronzekampen, som formentlig kommer til at stå mod Polen", siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe

Danmark møder Brasilien i semifinalen fredag aften.

Hvilket land vinder håndbold-VM for kvinder 2013?      

Serbien odds 2,50
Brasilien odds 3,00
Danmark odds 4,00
Polen odds 8,00
Hvor langt kommer Danmark ved håndbold-VM for kvinder 2013?
Semifinale odds 1,80
Sølvvinder odds 3,50
Vinder odds 4,00
Vinder Danmark medaljer ved håndbold-VM for kvinder 2013?  
  Ja           odds 1,20
Nej        odds 4,00

*BetXpert gør opmærksom på, at der kan være en lav limit på disse special-spil.