Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Der skulle gå syv spillerunder i den nye Superligasæson før favoritværdigheden til DM-titlen skiftede ejermand.

FC København har fra sæsonstart været Danske Spils topfavorit til DM-guldet, men kombinationen af københavnernes nederlag til OB og endnu en FCM-sejr søndag aften har forskubbet styrkeforholdet mellem de to ambitiøse danske storklubber. Nu er det de forsvarende guldvindere fra FC Midtjylland, der er favoritter til at vinde mesterskabet i maj næste år. Oddsansvarlig hos Danke Spil, Peter Emmike, forklarer udviklingen:

- FC København har vi igennem de seks første Superliga-runder set som ligaens største guldfavoritter. Indkøbene af blandt andre Federico Santander, Benjamin Verbic og Peter Ankersen gjorde, at FCK’s trup så uhyggelig stærk ud fra sæsonstart, men københavnerne har indtil videre langt fra fået det til at fungere på banen.

- FC Midtjylland har derimod på imponerende vis fortsat de gode spillemæssige takter fra foråret. Midtjyderne har set uhyggelig stærke ud defensivt, og omvendt været kyniske i angrebet. FC Midtjylland har nu et forspring på hele 8 point til FCK – som dog har spillet én kamp færre. Dette pointmæssige forspring er nu så stort, så vi vurderer, at FCM løber med DM-guldet til foråret, siger Peter Emmike.

- FC Midtjyllands udfordring bliver, at de seks gruppekampe i Europa League i løbet af efteråret vil tære ekstraordinært på stamspillerne, men FCM’s trup er omvendt så bred, at vi ikke vurderer, det bliver et problem, fortæller Peter Emmike.

Tror du på endnu et DM-guld til Herning og FCM er der odds 1,70 i vente, mens FCK giver odds 2,50 for det første mesterskab siden 2013.


Spil med på Superligaen hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/outright

Superligaen 2015/16 – Vinder:
FC Midtjylland odds 1,70
FC København odds 2,50
Brøndby odds 22,00
Randers odds 40,00
OB odds 60,00
AaB odds 60,00
AGF odds 150,00
SønderjyskE odds 250,00
Esbjerg odds 500,00
FC Nordsjælland odds 750,00
Viborg odds 1000,00
Hobro odds 2500,00