Sponsoreret indhold fra NordicBet

I en gruppe med kun fem hold og otte kampe er alle sejre enormt vigtige. Med tre point mod Armenien og en kæmpegave fra Albanien er Danmark nu hele 75 pct. sikker på EM-kvalifikation, vurderer bookmakeren NordicBet.

Danmark fik en superstart på EM-kvalifikationen med sejr i Parken og et overraskende portugisisk nederlag til Albanien. Bookmakeren NordicBet har regnet på de danske chancer og er kommet frem til, at Olsens udvalgte med 75 pct. sikkerhed udløser billet til EM-slutrunden i Frankrig om to år.

Den meget store tiltro til de danske chancer hænger blandt andet sammen med, at der kun er fem hold i den danske gruppe, hvilket øger betydningen af de enkelte kampe. Samtidig går den bedste tre'er fra kvalifikationsgrupperne også direkte videre, da slutrunden i 2016 for første gang får deltagelse af 24 hold.

"Det ligner en meget tæt gruppe, hvor de forskellige hold kommer til at tage point fra hinanden. Vi skal først og fremmest kæmpe mod Portugal og Serbien om de to direkte EM-pladser, så det portugisiske nederlag til Albanien har øget de danske chancer betragteligt. På papiret er vi det næstbedste hold i gruppen, men det er stadig meget vigtigt for vores unge landshold at lægge godt fra land. Det danske mandskab er ekstremt talentfuldt, så med den resultatmæssige fornemme start, har vi svært ved at forestille os et EM uden dansk deltagelse," siger
NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Kvalificerer Danmark sig til EM 2016?

Bedste odds
Ja: 1,25
Nej: 3,75


Find spillet på NordicBet under Odds - Fodbold - Euro 2016