Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Søndag aften gjorde Morten Nordstrand det igen. Scorede et vanvittigt flot mål på saksespark imod FC København.

AGF-angriberen steg i slutminutterne af kampen mellem FCK-AGF akrobatisk op, og udlignede til slutresultatet 2-2 i Parken bag en chanceløs Stephan Andersen i FCK-målet. En bedrift der til forveksling lignede den Nordstrand udførte, da han spillede for FC Nordsjælland og scorede på saksespark imod FCK i august 2013.

Selvom kalenderåret langt fra er slut, mener Danske Spil* allerede nu, at Morten Nordstrands saksesparksscoring bliver årets mål i Superligaen 2015.

- For os er der ingen tvivl om, at Nordstrands vanvittigt flotte saksesparksscoring for AGF bliver årets mål i Superligaen 2015, når DBU afholder deres kåring over året, der gik, siger Peter Emmike

oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Målet er så tilpas spektakulært og unikt, at vi ser Nordstrands scoring som storfavorit til at blive årets mål i Superligaen 2015 selvom, der endnu mangler 12 spillerunder i Superligaen. Vi tror ganske enkelt ikke, at der de kommende måneder bliver scoret et endnu flottere mål i Superligaen, fortæller Peter

Emmike.

Er du enig med oddssætteren i, at Nordstrands scoring bliver den bedste i Superligaen 2015, så kan du hente odds 1,15. Er du omvendt uenig er der odds 4,75 på alle andre scoringer.

Spil med på Superligaen hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen

Årets mål i Superligaen 2015:

Morten Nordstrands scoring imod FCK 23. august kårer DBU som ”Årets mål”          odds 1,15

Morten Nordstrands scoring imod FCK 23. august kårer DBU ikke som ”Årets mål”   odds 4,75