Sponsoreret indhold fra NordicBet

I sidste uge kunne AGF præsentere den tidligere Superliga-topscorer Morten Nordstrand som klubbens nye spidsangriber. NordicBet tror, at Nordstrand får en forrygende forårssæson, og bookmakeren har ham som favorit til at blive topscorer i AGF's resterende kampe.

AGF spiller med musklerne på transfermarkedet i landets næstbedste række, og kontrakten med Morten Nordstrand skal være med til at sikre århusianerne oprykning til Superligaen. Den kendte målræv har en fortid hos både FC København og Nordsjælland, men nu skal Superligaens topscorer fra 2008/09-sæsonen pludselig vende sig til mindre profilerede modstandere, end han har været vant til.

NordicBet er dog ikke nervøs for, at Nordstrand evner at tilpasse sig hurtigt, og bookmakeren betaler pengene 2,50 gange igen, hvis Nordstrand laver flest mål af alle AGF-spillere i sæsonens resterende
15 kampe. NordicBet forventer, at de største rivaler til klubbens topscorertitel bliver Kim Aabech og Mate Vatsadze, som scorede henholdsvis 10 og 11 mål i efterårssæsonen.

"Morten Nordstrand er noget så sjældent som en notorisk målscorer, der som regel står på det rigtige sted på det rette tidspunkt. Og så er han ikke mindst en kynisk afslutter, hvilket AGF i den grad har brug for. De skaber masser af chancer i stort set alle kampe, så det ligner et perfekt match med signingen af Nordstrand. Nordstrand får en vigtig rolle i AGFs forreste geledder, og vi tror på, at han på trods af en fremskreden alder og manglende kampform bliver forårets farligste AGF-spiller," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen. 

AGF spiller første kamp i foråret den 15. marts på udebane mod AB.

Hvem bliver forårs-topscorer i AGF 2015?
Morten Nordstand 2,50
Kim Aabech 3,10
Mate Vatsadze 3,80
Danny Olsen 12,00
Davit Skhirtladze 12,00
Jesper Lange 14,50
Stephan Petersen 20,00
David Devdariani 24,00
Jeppe Kjær 29,00

Find oddset på NordicBet*.dk> under Fodbold - Danmark - Sæsonspil