Det har været en stor weekend for nordmændene. Lørdag vandt Kjetil André Aamodt en tiltrængt OL guldmedalje til Norge i Super G og senere samme dag vandt en heldig nordmand knap 3 millioner DKK på Ladbrokes.com

Den heldige nordmand klikkede sig ind på Ladbrokes.com og prøvede lykken på Ladbrokes populære online lottospil, BALLS, som er verdens første lottospil med trækninger hver eneste minut døgnet rundt. Her havde den progressive jackpot sneget sig helt op på præcis 268.809,99 britiske pund. Efter at have satset nogle få pund ramte nordmanden plet og blev på få sekunder forvandlet til en millionær.

Ladbrokes Balls blev lanceret I juli, som verdens første nummerspil med trækninger hvert eneste minut, 24 timer I døgnet. Hvert minut trækkes der 6 numre ud af i alt 48 numre (16 røde, 16 gule, 16 blå) og et stort udvalg af spillemuligheder på disse numre dukker frem på skærmen. Såsom hvilke numre, hvor mange farver, lige og ulige, totaler og Jackpot-muligheden. Jackpot-spillet er baseret på at spilleren vælger og forhåbentligt rammer 5 numre ud af i alt 6 numre der trækkes. Jackpotten bliver automatisk sat til minimum 50.000 britiske pund og vil derefter vokse via alle spillernes indsatser og spil.

Ladbrokes Balls er altså chancen for den helt store gevinst uden at du skal vente op til en hel uge på trækningen.