NordicBet* har 3 finske pakker a 10.000 kr til sine kunder: 3 præmier der hver består af en tur for 2 til FC Københavns EL-kamp mod HJK i Helsinki 27. november. Spil på FCN-FCK for at være med i anden del af konkurrencen.


FC København er pt nr 3, men kan stadig nå at gå videre fra Europa League-gruppe B. En udesejr over gruppens svageste hold, finske HJK, vil dog hjælpe gevaldigt, og den mulighed kommer 27. november hvor københavnerne skal til Helsinki.

Og det kan du også komme - via NordicBet* der har sat en række kampbilletter (plus fly og hotel) på højkant.

Du har tre chancer for at vinde en Finlands-tur. NordicBet* uddeler nemlig i alt tre præmier - en præmie efter hver af de følgende kampe:

06/11: FCK - Club Brügge
09/11: FCN - FCK
14/11: Serbien - Danmark

Sådan deltager du med FCK-Club Brügge

 • Pre-match eller live: Sæt mindst 50 kr på en kupon der indeholder et spil på FCK-Club Brügge
 • Du kan kombinere ligeså mange kampe og væddemål du vil (og spille så mange kuponer du vil), så længe din kupon inkluderer dén kamp
 • Vindende kuponer deltager i konkurrencen
 • Præmien går den kunde der rammer det højeste odds
 • Samme fremgangsmåde ved de to følgende kampe 

NordicBets 1X2-odds til FCK-Club Brügge:

FC København Uafgjort Club Brügge
2,40 3,30 2,75

Præmie (i alt 3 styk): Værdi 10.000 kr

 • Fly tur/retur til Helsinki for to
 • To overnatninger på firestjernet hotel i Helsinki for to
 • To billetter til kampen HJK-FCK d. 27. november

Regler og vilkår

 1. For at kvalificere sig til denne kampagne, skal man lave et vindende kupon der indeholder væddemål på enten FCK-Club Brügge, FCN-FCK eller Danmark-Serbien.
 2. Der er ingen krav til hvad man spiller på og hvor mange væddemål man inkluderer i sin kupon, så længe kuponen indeholder minimum ét væddemål fra én af ovenstående kampe og er på minium 50 kr.
 3. Dog skal der findes en vinder efter hver kamp, så kvalificerende kuponer må ikke indeholde væddemål på flere af de tre udvalgte kampe.
 4. Spilleren der rammer det højeste odds på en kupon der inkluderer en af de tre kampe, vinder en pakke for to til Helsinki.
 5. Er det den samme spiller der vinder det højeste odds til flere kampe, vil det være det næsthøjeste odds der vinder den ene pakke. Man kan således maks vinde én pakke pr. spiller.
 6. Vinderne vil blive kontaktet senest tirsdag d. 18/11 med nærmere instruktioner.
 7. Billetterne til kampen er til neutralt afsnit. Der må ikke bæres FCK fantøj, og NordicBet* opfordrer til at man opfører sig som neutralt publikum.
 8. NordicBet* påtager sig ikke ansvaret eller kompenserer for næget adgang til stadion, i det tilfælde at det tilstedeværende sikkerhedspersonale vurderer at man ikke kan komme på stadion, uanset årsag.
 9. Pakken til Helsinki inkluderer afgang fra Kastrup lufthavn d. 26/11 kl. 08.55, og hjemrejse fra Helsinki d. 28/11 kl. 17.45.
 10. Overnatning er på Hotel Radisson Blu Helsinki i delt dobbeltværelse. 10. Pakken inkluderer ansvarsrisikoforsikring samt bidrag til rejsegarantifonden. Ønskes der personlig rejseforsiking, skal tilkøbes privat.
 11. Dette tilbud gælder alle NordicBet* kunder fra Danmark.
 12. Generelle vilkår og betingelser er gældende.