Der er kun spillet 15 runder i Superligaen, men NordicBet* har mistet troen på Sønderjyske og udbetaler nu gevinster til de kunder, som har spillet på holdet som nedrykker.

Efter fem nederlag i træk er Sønderjyske helt isoleret i bunden af Superligaen. Klubbens fans tror måske stadig på overlevelse, men bookmakeren NordicBet gør ikke længere. Derfor kan de kunder, som havde forudset Sønderjyske-nedturen, allerede nu få udbetalt gevinsten.

"Sønderjyderne har ellers for vane at trodse eksperternes spådomme om nedrykning, men med syv point op til Randers over stregen næsten halvvejs gennem sæsonen ser det mere sort ud end længe. Vi er ikke længere i tvivl om, at Sønderjyske spiller i NordicBet Ligaen i næste sæson," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen. 

Pengene udbetales nu for at undgå, at dygtige spillere skal vente i yderligere et halvt år på at få udbetalt en næsten sikker gevinst. Samtidig har oddssætteren hos NordicBet meget svært ved at se, hvordan Sønderjyske skal klare frisag i denne sæson. Én gang tidligere er det sket, at et hold efter 15 spillerunder har overlevet med et lige så stort hul op til 10. pladsen, som Sønderjyske har i øjeblikket. Men NordicBet ser det ikke ske igen:

"Randers leverede dansk fodbolds største come-back, da holdet i 2009/10 på samme tidspunkt i sæsonen havde hele 11 point op til 10. pladsen og alligevel klarede den i sidste ende. Den store forskel er bare, at Randers dengang havde et ganske udmærket hold og endda hentede yderligere en forstærkning i form af Yura Movsisyan. Den mulighed har Sønderjyske ikke, og modsat tidligere mangler holdet i denne sæson i udpræget grad vinderinstinktet og ild i øjnene. Det ser ikke ud som om, at spillerne rigtig tror på, at det kan lykkes at vinde fodboldkampe mere," siger Tonni Munk Jensen.