NordicBet * har holdt flyttedag, og licensen på Costa Rica er nu udskiftet med en licens på Isle of Man, hvorved NordicBet * nu er rykket endeligt indenfor EU's domæne.

Betpoint Ltd., som nu er et selskab tilhørende The Nordic Gaming Group Ltd., Malta, har fået en Public Betting Office licens og en Restricted Betting Office licens udstedt af Isle of Man Gambling Control Commissioners. Licensen er udstedt under ”The Gaming, Betting and Lotteries Act 1998”, section 16, først viste paragraf 19 på Isle of Man.

Alle kunders indskud bliver nu indsat i en seperat, sikker bankkonto hos The Anglo Irish Bank i Douglas på Isle of Man. Dette betyder at dine indskud er lige så sikre som en bankboks. Du kan se vores bankcertifikat udstedt af The Anglo Irish Bank via vores hjemmeside.

Om NordicBet*
NordicBet * .com stræber vedvarende efter at tilbyde en seriøs spil og betting service som gør det attraktivt for kunder over hele verden, men samtidigt med fokus på europæisk sport kombineret med et stort udvalg af lokale sportsgrene i hvert land. Vi er altid åbne over for dine ønsker og præferencer når det kommer til et bestemt udvalg af spilmuligheder og andre produkter vi tilbyder. Dermed sikrer vi at du tilbydes de bedst mulige spil og den bedste service på internettet.

Vi tillægger høj opmærksomhed omkring kundeservice og kundens tilfredshed og tilbyder dig en fremragende kundeservice med hurtig tilbagemelding enten med telefon eller e-mail.

Se venligst ”Contact” sektionen hos NordicBet * omkring detaljer hvordan du kontakter os og anvender kundeservice.

At deltage i vores casino- eller poker spil og lave spil på vores odds er et spørgsmål om tillid og vi vil gøre alt der står os muligt for at fortjene vores kunders tillid. Vi gør dette gennem god service, hurtige udbetalinger af gevinster og attractive og up-to-date spilmuligheder.

Vi ønsker dig velkommen som kunde hos NordicBet * og ser frem til et langt og frugtbart samarbejde.