Der er fuld damp på Nordicbets Second Chance-kampagne, hvor der kan hentes gode tilbud til flere af søndagens topkampe. Se mere her.

Det kan godt vise sig at være en rigtig god idé at besøge Nordicbet* denne søndag. Der er flere storkampe på programmet, og der er således hele tre kampe med i Second Chance-kampagnen.

Fodboldfansene har store forventninger til topbraget på Anfield, hvor Liverpool og Manchester City kaster sig ud i en sand mesterskabsfight. I denne sæson har Liverpool og Manchester City scoret hele 174 mål tilsammen, og opgøret samler de mest scorende spillere i årets Premier League.

Så der er håb om en målrig, underholdende topkamp, og hvis der kommer en dobbelt målscorer i kampen, refunderer Nordicbet* tabte bets op til 500 kr. på disse spilvarianter: Korrekt resultat, halvleg/fuldtid, første målscorer og halvlegsresultat.

AGF-sejr kan redde tabte bets

Der er også lagt op til en spændende kamp i Parken, når den norske træner Ståle Solbakken og hans FC København-mandskab jagter topholdene AaB og FC Midtjylland. Men overfor står AGF, der igen er havnet i nedrykningsfare og også tørster efter en sejr.

Lykkes det Jesper Fredbergs tropper at snuppe sejren over FCK, så refunderer Nordicbet* tabte bets op til 500 kr. på: Halvlegsresultat, halvleg/fuldtid, korrekt resultat og første målscorer.

AaB-storsejr udløser Second Chance

Sidste kamp på programmet afvikles på et udsolgt Nordjyske Arena, hvor AaB tager imod Brøndby. Det nordjyske tophold er den store succeshistorie i denne sæson og kan være på vej mod The Double.

Hvis AaB vinder over Brøndby med mindst 2 overskydende mål, så refunderer Nordicbet* tabte bets op til 500 kr. på: Halvlegsresultat, halvleg/fuldtid, korrekt resultat og første målscorer.

Regler og vilkår

  • Tilbuddene gælder kun væddemål indgået inden kampens start på følgende spilvalg: Korrekt resultat, halvleg/fuldtid, halvlegsresultat og første målscorer. Du får pengene tilbage, hvis AaB vinder med to eller flere mål.
  • Det maksimale beløb du kan få tilbage, er 500 kr.
  • Nordicbet* bestræber sig på at refundere alle væddemål senest to timer efter kampens afslutning.
  • Tilbuddene gælder kun singlebets, ikke kombi-bets eller systemspil.  
  • Tilbuddene er åbent for alle danske NordicBet* kunder.
  • Tilbuddene gælder kun væddemål indgået med “egne penge” dvs. Ikke bonuspenge.
  • Hvis du får en second chance, vil du modtage din refundering ved dit næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil den gå tabt.
  • Generelle regler og vilkår er gældende.