Sponsoreret indhold fra NordicBet

Nordicbet* tilbyder Second Chance, hvis Man City vinder med minimum 2 mål over Arsenal. Det betyder refundering op til 500 kr på tabte bets på en række spiltyper. Se her hvordan og hvilke spiltyper det gælder.

Manchester City jagter mesterskabet sammen med Chelsea og med 12 ligakampe i træk uden nederlag, så ligner de et bud på en vinder af ligaen. Arsenal kommer også til kampen i god form, men de har haft deres problemer på udebane i sæsonen, så de kan få det svært på Etihad Stadium, og et nederlag på minimum 2 mål er ikke utænkeligt. Skulle det ske, så får du en second chance hos Nordicbet*.

Sådan får du en Second Chance hos NordicBet*:

 • Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. /50 EUR/90 USD før kampen, på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD, og de alle er singlespil.
 • Hvis Man City vinder med to eller flere mål, refunderer vi dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD.
 • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

(NordicBets odds på 1X2 0-1)

Man City Uafgjort Arsenal
2,75 4,00 2,03
NordicBet
NordicBet NordicBet

 

Regler og vilkår

 1. Dette tilbud gælder kun til kampen Manchester City - Arsenal, som spilles 18. januar.
 2. Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på dobbeltchancen, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x). Du vil blive refunderet, hvis Manchester City vinder kampen med 2 eller flere mål.
 3. Den maksimale refundering pr. kamp er 500 kr. /50 EUR/90 USD.
 4. Vi vil bestræbe os på, at refundere indenfor 24 timer efter slutfløjt, skulle City vinde med to eller flere mål.
 5. Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil.
 6. Dette tilbud gælder alle NordicBet* kunder fra Danmark.
 7. Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
 8. Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.
 9. Generelle vilkår og betingelser er gældende.