Hobro har sikret sig oprykning til Superligaen for første gang i klubbens historie, men skal man tro NordicBet*, bliver det kort og brutal oplevelse for den lille klub.

Velkommen til Superligaen, Hobro og tillykke med den fantastiske oprykning.

Fremover skal spillerbussen have indstillet GPS´en til ture til Parken i København, Nordjyske Arena mod mesterne AaB og så kan Hobro-spillerne da også se frem til at prøve kræfter med kunstgræsset på Farum Park.

De skal nok ikke finde sig for godt til rette i det fornemme selskab, for det er vanskeligt at forestille sig, at de gæve Hobro-spillere kan klare sig mod de øvrige Superliga-klubber.

Bliver Hobro dårligste Superliga-hold i 14 år?

Før denne sæson var en niendeplads i 1. division det bedste resultat nogensinde for Hobro. Holdet blev endda nævnt som en af nedrykningskandidaterne for et år siden, men efter en sensationel sæson, hvor ikke mindst efteråret lagde grobunden for en af de mest spektakulære Superliga-oprykninger i nyere tid, er klubben med
fyraftensproffer nu klar til at bide skeer med de helt store i dansk fodbold.

De fleste af Hobros spillere har aldrig betrådt græsset til en Superliga-kamp, og NordicBet* forudser, at Hobro bliver det dårligste Superliga-hold siden sæsonen i 2000-01, da Haderslev hentede sølle 11 point. Får Hobro det laveste antal point i 14 år, betaler NordicBet* pengene 1,20 gange igen, mens en nedrykning er helt nede i odds 1,05. (det vil sige under Lyngbys 18 point fra sæsonen 2007-08)

"Hobros oprykning er en fantastisk positiv fodboldhistorie, som beviser, at det ikke altid er de dyreste fodboldhold, der vinder kampene. Springet bliver dog så stort, at det vil kunne mærkes i stort hver eneste kamp. Vi forventer ikke mere end 2-3 sejre til Hobro, hvilket betyder, at de højst sandsynligt bliver det dårligste Superliga-hold i 14 år," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"Selv om Hobro ganske vist vil hente nye spillere og forsøge at købe truppen fri om eftermiddagen, vil forudsætningerne for at præstere optimalt stadig være så milevidt fra de andre Superliga-klubber, at Hobro vil være undertippet i samtlige 33 kampe. Om de ligefrem vil slå Haderslevs bundrekord er nok tvivlsomt, men det kommer også an på, hvor mange midler man ønsker at bruge på at forhindre den nedrykning, som på forhånd ser uundgåelig ud."

Ender Hobro med det laveste pointantal i Superligaen siden 2000-01
sæsonen? (Under 18 point)

NordicBet
 odds
Ja 1,20
Tekst 4,00
   
Rykker Hobro ned fra Superligaen?
NordicBet
 odds
Ja 1,05
Nej 7,75

Find spillet hos Nordicbet* under Fodbold - Danmark - Sæsonspil