Horsens og AaB mødes torsdag aften i den første semifinale-dyst om finalepladsen. AaB er storfavorit til videre avancement, men kan Horsens overraske?

AC Horsens og AaB lægger for en stund topstriden i henholdsvis Nordicbet-Ligaen og Superligaen bag sig og dyster om en plads i pokalfinalen. AaB er storfavorit til at tage finalebilletterne, men rotationer på det nordjyske mandskab kan give Horsens gode muligheder for at overraske på hjemmebane.

For de fleste danske hold vil en plads i pokalfinalen være noget af det største overhovedet, men for Horsens og AaB kommer de to pokalkampe midt i et travlt program, hvor Horsens kæmper stenhårdt for oprykning til Superligaen, mens AaB jagter mesterskabet og i weekenden tager imod FC København i et vitalt topopgør. Det kan blive Horsens' chance, vurderer bookmakeren Nordicbet*.

"AaB kan ikke risikere for meget inden topbraget mod FC København, så vi forventer, at træner Kent Nielsen sparer mindst tre-fire stamspillere, som skal være helt klar til weekenden. De to backs er i spil, Augustinussen kan få chancen på midten, Nicolaj Thomsen trænger nok til en pause, og mon ikke også at Jönssons lyske skal have et hvil. Det giver naturligvis Horsens en rigtig fin mulighed for at overraske på hjemmebane," siger Nordicbets oddssætter Tonni Munk Jensen.

FC København er storfavorit til at vinde pokalturneringen i odds 1,75, mens AaB følger efter i odds 3,50. En overraskende Horsens-triumf belønnes med odds 12,50.

Horsens Uafgjort AaB
Odds 3,30 Odds 3,40 Odds 2,15

Hvem vinder pokalturneringen?

Nordicbet* odds
FC København 1,75
AaB 3,50
FC Nordsjælland 5,00
Horsens 12,50